Zhodnotte prosim jedneho fofika

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
Sroap
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Zhodnotte prosim jedneho fofika

Příspěvek od Sroap » 14.10.2008 20:28

Takze som dnes bol s kamosom pozriet jedneho fokusa u nas v meste. Motor 1,6 vybava Trend, farba modra metla, vsetko podla mojich poziadaviek. Pozreli sme auto, cele zpredu, zozadu, zhora aj zdola a poviem vam, ze je vovnutri ako novy. Ziadne skrabance, presedene sedacky, odrety volant, nic. Vidno ze auto bolo garazovane a udrziavane.

Ide mi o to, ze ma tri zavady. Tou prvou je prasklinka na celnom okne od kamienka. To by nevadilo, zatavi sa to za 300Sk.
Druha je, ze na zadnom kufri su v mieste kde drzia panty kufor dve preliaciny.
A treti ze nelicuje plech pri pravom zadnom svetle, vycnieva asi o 2-3mm.
Mne sa zda, akoby predchadzajuci majitel nacuval s otvorenym kufrom do garaze, alebo take nieco. To by vysvetlovalo tie preliaciny, aj mensiu nerovnost toho plechu.
Inac ziadna korozia, mensie oderky su, ale to je normal pri 9 rocnom aute. Je podla vas cena 170 000Sk adekvatna ? V bazari mi majitel povedal, ze ak by nemal auto, tak si ho necha pre seba.Ze ide ako hodinky, motor je vypucovany, ma tichy chod. Cele auto som dokladne obzrel, burane nebolo, narazniky nemenene, pekne sedia.

Takze vasa rada, vobec sa takymto autom nezaoberat, alebo ho vziat na prehliadku do servisu, co mi nanho povedia? Este rozmyslam, ze by som si nechal dotiahnut z DE, ale vela tam tych 1.6 hatch, Trend, do 185 000Sk nevidim. Mozno sa mylim a za tu cenu dostanem lepsie. Poradte prosim.

http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-c ... 20253.html
Focus 1.6, 5/2002, Trend, tmavomodra metla
Obrázek
Moja galeeeeeria!!!

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“