Co se týče te ruční brzdy se mi taky zdá, že musím zatahovat až moc pevně. Jednou sem to zatáhl do kopce lehce, šel sem spravit zrcátko (měl sem ho sklopené, zapoměl odklopit a všiml si až po rozjezdu) a Focusek si vesele začal couvat. Pokusil sem se ho lehce zbrzdit, ale do kopce proti takovému mackovi to dá docela práci, tak sem musel oběhnout zase auto a naskočitAhmed píše:Ja jsem si nechal auto privezt a dal jsem zalohu, takze uz jsem nemohl rict ne. Jedine, co jsem nevedel a on mi rekl, ze to urcite nehnije. Takze se asi na to auto moc nedival a ja jsem na to prisel taky po celkem dlouhe dobe. Jinak zatim nevim o nicem, co by bylo nejak spatne a skryte. O tom, ze ma promackle pate dvere a nebrzdi jedno kolo na rucku, mi rekl, nez mi ho dal.
hide píše:Já jsem MÁLEM koupil havárku. V bazaru AUTO LAŠÁK RÝMAŘOV, kde jsem si vyhlédl FOFO ročník 2000. Majitel byl ochotnej a že jako auto nemá chybu a že se tam dlouho neohřeje a kdesi cosi. A že mi ho přivezou až před barák a zajistí leasing. Zarazilo mě ale to, že majitel nechtěl přistoupit na prohlídku ve FORDOVI. Že prej jim značkový servisy záviděj a že by si tam něco vymysleli. Pak jsem si všiml z fotky, že má auto novou masku po facelitu. Po telefonickém dotazu, proč má FOFO novou masku mi Lašák řekl, že si ji tam bejvalej majitel jen tak dal, že se mu líbila. Tak jsem se zeptal, jestli není náhodou auto bouraný na čumák no a pan Lašák mi švihnul telefonem. Tak. Asi jsem se ho nějak dotknul.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti