hmlovky
- Quickie
- Moderátor
Re: hmlovky
hm.. to by som im asi odpovedal, že keby mi ukradli cele auto, či by som platil za to, že chodím pešo
nech daju pokutu tomu, co ti ju ukradol..
k veci: neviem... podla toho na akého polocajta natrafíš. ked bude ako človek tak pochopí že si este nemal čas kupit novu. a ked bude ako policajt, tak zacvakaš no..

k veci: neviem... podla toho na akého polocajta natrafíš. ked bude ako človek tak pochopí že si este nemal čas kupit novu. a ked bude ako policajt, tak zacvakaš no..
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že pokutu ti nedají. nejsem si jistý,ale neni to ještě povinnost svítit mlhovkama u nás. ale ruku do ohně za to nedám. pokutu spíš dávají za zbytečné svícení
Každopádně ta díra by mě sr**a, kup novou, od 400-600 kaček

-
- Test driver
Já myslím, že mlhovka je povinná ne?
Nebo si aspoň pamatuju jak se to strašně shánělo na stare škodárny apod. a taky se to dost kradlo, jednou jsem jednoho hajzla od jedne škodovky odehnal.
Nebo si aspoň pamatuju jak se to strašně shánělo na stare škodárny apod. a taky se to dost kradlo, jednou jsem jednoho hajzla od jedne škodovky odehnal.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
v CR je zadni mlhovka povinna a plati povinnost s ni svitit pri zhorsene viditelnosti (tusim ze tam je mlha, huste snezeni, silny dest).
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
dyk říkám, že bych za to ruku do ohně nedal
já si právě myslel, že je to doporučeno... ale asi šlo o přední nebo musím přestat brat crack

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jen na náledě policajta. Je to povinná výbava vozidla. Takže nějaký výmluvy jako mě to někdo ukradl nemusí být brány v zřetel.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Při hustém sněžení a dešti nesmí zadní mlhovky svitit. Zadní mlhovky povinnost zapnout při snižené viditelnosti jen v mlze a to když není vidět na 50 metrů.zewl píše:v CR je zadni mlhovka povinna a plati povinnost s ni svitit pri zhorsene viditelnosti (tusim ze tam je mlha, huste snezeni, silny dest).
- Fako sk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Prosím vás rozoberal už niekto z vás predné hmlovky? Potreboval by som radu ako na to lebo musím sa dostať dovnútra tej hmlovky. Pozeral som aj Jak na to FF a manuál ale tam je to tak nezrozumitelne teda nepochopil som to no
.

Ford Focus Hatchback 1.8 TDDi Trend, 66 kW, r.v. 2001, Made in Germany
Fooookus
..lešti focusa kým sa dá lebo nikdy nevieš čo sa ti môže stať a potom ho nebude mať kto leštiť..
- Juraj2901
- Nováček
Zadna hmlovka
Zdravim Vas. Neviete nahodou kde sa na focuse zapina zadna hmlovka?? Mozno hlupa otazka, ale ak ju mam, mala by mat aj vypinac.... Ten vsak akosi neviem objavit...
Dakujem
Dakujem
-
- Test driver
vypinac na svetla.potiahnut k sebe a rozsvieti sa ti aj kontrolka 

- maxo111
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Pokial viem tak hmlovka FoFo I. sa neda rozobrat. Je sklenena a odzadu je prilepene nieco ako porcelan (?). Maximalne tak vybrat ziarovku s objimkou a cez dierku urobit potrebne upravy ... Resp. ak sa ti podari oddelit prednu cast od zadnej bez poskodenia, rad si pozriem fotodokumentaciuFako sk píše:Prosím vás rozoberal už niekto z vás predné hmlovky? Potreboval by som radu ako na to lebo musím sa dostať dovnútra tej hmlovky. Pozeral som aj Jak na to FF a manuál ale tam je to tak nezrozumitelne teda nepochopil som to no.

Focus II. Tournier 1.8 TDCi, 2010
- Fako sk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Maxo111: No ja potrebujem tú hmlovku len vyčistiť lebo je tam bordel a kazí to look auta- číre lampy, biele blinkre a žlté hmlovky?
To tak nechcem nechať. Bude mi stačil len tú hmlovku sundať potom to len vypláchnem
. Tak poradí mi niekto už ako vybrať hmlové svetlo z nárazníku?
Díki

Fooookus
..lešti focusa kým sa dá lebo nikdy nevieš čo sa ti môže stať a potom ho nebude mať kto leštiť..
- maxo111
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Odpredu mas taku skrutku kt. primarne sluzi na stelovanie ... uz si to dobre nepamatam ale tusim sa snou daco riesilo a potom este zvnutra narazniku je taky uchyt co treba odkrutit ... ved sa pozri co ju drzi a podla toho sa zariad. Ked som to zvladol ja ... 

Focus II. Tournier 1.8 TDCi, 2010
- Fako sk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
maxo: a kryt motora tomu neprekáža? bo zdalo sa mi ked som pozeral dole tak celé to zakrýval kryt 

Fooookus