Co za 200 000 ???
- hape
- Junior
Co za 200 000 ???
Zdravím všechny. Jsem tady dnes poprvé a chci Vás požádat o radu. Před nedávnem jsem začal uvažovat o koupi nějakého ojetého auta. Mé úvahy začaly u Oktávií a podobně, ale nakonec jsem se zamiloval do FF Kombi, který si chci pořídit. Teď pročítám všechny možné diskuze a sbírám informace. Možná, že můj dotaz vyzní hloupě, ale co bych tak měl požadovat od auta za cenu 200-210 tis.Kč? Myslím jaký rok je v této cenové kategorii již obvyklý, popř.jaký motor, kolik najetých km apod. Vím,že je to těžké poradit, ale budu rád za jakoukoliv informaci. Dík všem ! 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to je spis na tobe co od toho ocekavas a pak se da rict jestli to je realne .
podivej se do sem http://www.ford-focus.cz/modules.php?name=Bazar1 a mozna si neco vyberes .
podivej se do sem http://www.ford-focus.cz/modules.php?name=Bazar1 a mozna si neco vyberes .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- hape
- Junior
No moje představa je nejspíš 1,6 benzín, rok výroby 2000 a novější, najeto do 90 000 km, myslíš , že je to reálné? Víš zatím se v tom teprve začínám orientovat, takže jsou mé dotazy možná proi Vás Focusácké "fajnšmekry" poněkud hloupé. Myslíš, že co do rizika možných problémů je lepší ten benzín než 1,8 tddi?
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vezmi tužku a papír a sepiš si klady a zápory pro benzín/nafta.
Například:
jezdím moc/ málo xxx tisíc km/rok
jezdím krátké/dlouhé trasy (pod 25-30km nebo nad)
Pak si sepiš požadavky na vybavení.
Až si to ujasníš sám, tak se ozvi Fokimu, ten ti určitě sežene něco, co bude nejblíže tvému přání. Ceny má slušné a po koupi od něj v brzké době nebudeš muset nic do auta investovat - určitě ti to někteří jeho zákazníci potvrdí.
Jinak je nepsané pravidlo, že při koupi ojetiny se počítá následná brzká investice ccca 10% z ceny.
S papírem se lépe pracuje a neuspěchej to, protože to asi nebude auto jen na pár měsíců.
PS - my ropáci chválíme naftu.

Například:
jezdím moc/ málo xxx tisíc km/rok
jezdím krátké/dlouhé trasy (pod 25-30km nebo nad)
Pak si sepiš požadavky na vybavení.
Až si to ujasníš sám, tak se ozvi Fokimu, ten ti určitě sežene něco, co bude nejblíže tvému přání. Ceny má slušné a po koupi od něj v brzké době nebudeš muset nic do auta investovat - určitě ti to někteří jeho zákazníci potvrdí.
Jinak je nepsané pravidlo, že při koupi ojetiny se počítá následná brzká investice ccca 10% z ceny.
S papírem se lépe pracuje a neuspěchej to, protože to asi nebude auto jen na pár měsíců.
PS - my ropáci chválíme naftu.

- bpytlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Známý má na prodej 2002 kombi TDCi 115ps stříbrný, najeto 101000km momentálně myslím. Rádio s Cd, klima, el. okna a pod., pěkný stav, po servisu. Cenu si predstavuje kolem 235 tisic. Kdyztak mi napis mejla na roman@kubin.ws a ja ti dam kontakt.
- bpytlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- hide
- Pokročilý
http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?id=82889bpytlik píše:dneska jsem zaslech, ze znamy ma nejaky benzin kombi 2002 na prodej, ale zatim nevim nic blizsiho, jestli mas zajem o takove auto, posli mi sms na 777143235 a ja se ti na to poptam bliz a pak cinknu.
Ten inzerát ti tam visí od dubna, tak jak jsi to mohl zaslechnout dnes ?

Roman
Prodám Ford Focus 1.8TDCi r.v. 11/2001, facelift 2002, černá metalíza, najeto jen 86000km, servisní knížka, klimatizace, el.okna, abs atd, vynikající stav, cena jen 199 999Kč. Více info a foto na http://auta.lipina.com/auto.php?id=11 . Tel: 777143235
Odpovídáte [X]
-
- Test driver
- bpytlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tady zase nekdo neumi cist,ze?? Psal jsem, ze jsem zaslech o BENZINOVEM kombiku, to ze mam v nafte, jsem mu psal uz vyse....a imho tenhle, co si nasel je uz davno prodany, byl pryc za tyden....za tu cenu se taky neni co divit....hide píše:http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?id=82889bpytlik píše:dneska jsem zaslech, ze znamy ma nejaky benzin kombi 2002 na prodej, ale zatim nevim nic blizsiho, jestli mas zajem o takove auto, posli mi sms na 777143235 a ja se ti na to poptam bliz a pak cinknu.
Ten inzerát ti tam visí od dubna, tak jak jsi to mohl zaslechnout dnes ?![]()
Roman
Prodám Ford Focus 1.8TDCi r.v. 11/2001, facelift 2002, černá metalíza, najeto jen 86000km, servisní knížka, klimatizace, el.okna, abs atd, vynikající stav, cena jen 199 999Kč. Více info a foto na http://auta.lipina.com/auto.php?id=11 . Tel: 777143235
Odpovídáte [X]
- hide
- Pokročilý
- bpytlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jo prodavam a vozim hlavne focusy, nikdo nerika ze nee, ale benzina v kombajnu zadneho nemam, nechapu jak muzes tvrdit neco, o cem vis uplny prd.... Jasne ze to bylo predelany, lehce to bouchly bylo, kupujici samosebou o tom vedel a videl i fotky jak to bylo bourane....hide píše:Ale umím číst. Tak napiš rovnou, že to není kamarád. Se specializuješ na prodej Focusů ?
A ten co byl prodanej měl po facelitu akorát tak masku, vnitřek byl starej. Nebylo to bouraný ?
Takhle mě chtěli napálit v Rýmařově u Lašáka, tak proto ta ostražitost. Jestli jsem se tě dotkl, tak se omlouvám.
- Blackadder
- Nováček