ahojte, tak pokracujem v prezerani stranok autobazarov s cielom najst toho praveho.....(samozrejme auto).....co poviete napr. na toto http://www.eautobazar.com/!new/detail_i ... azaru=true.
...pripadne nepoznate niekto toho predajcu?
focus z autotiptopu
- rastom
- Nováček
- rastom
- Nováček
Re: focus z autotiptopu
..tak pozeram ze ste sa na mna vys.... 

- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Nikto sa na teba nevy****. Ale uznaj ... co chces pocut??? .... kazdy ti povie toto: Fotky vyzeraju super, ale z nich vela nezistis. Auto treba vidiet a vyskusat ... bla bla bla. Naozaj necakaj, ze ti niekto povie "Super, kup!"
-
- Test driver
Bazowski:moja rec...uz som videl tolko nafotenych nadhernych kuskov..potom som ho videl a neveril vlastnym ociam,fotka presne koncila tam kde zacinal pruser..niekedy tu spekulujeme,ale ked nemame co k tomu napisat,tak radsej nic
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- tony1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tony1
to s fotkama zná a ví co ho čeká v bazaru za překvápka.
Zajeď tam,podívej se na každičkou drobnost i nedrobnost,koukni proti světlu na lak jestli nemá škrábance nebo nedej bože jiný odstín,koukni k motoru na spoje karoserie,koukni třeba na šrouby na pravé a pak na levé straně auta jestli není jedna strana ,,čerstvější'',projeď si to(přidej a uber při jízdě párkrát plyn-pedál),no a tak dál.Je toho hodně a zatím jsem nikdy nepokročil ani do třetiny těchto úkonů protže se ukázalo že to stejně byly naleštěný mrd*y.
Se omlouvám,jsem se nějak rozepsal.

Zajeď tam,podívej se na každičkou drobnost i nedrobnost,koukni proti světlu na lak jestli nemá škrábance nebo nedej bože jiný odstín,koukni k motoru na spoje karoserie,koukni třeba na šrouby na pravé a pak na levé straně auta jestli není jedna strana ,,čerstvější'',projeď si to(přidej a uber při jízdě párkrát plyn-pedál),no a tak dál.Je toho hodně a zatím jsem nikdy nepokročil ani do třetiny těchto úkonů protže se ukázalo že to stejně byly naleštěný mrd*y.
Se omlouvám,jsem se nějak rozepsal.