Ford Fusion test
- panther7
- Test driver
Re: Ford Fusion test
Ten testík je dobrej a že je nejprodávanější miniauto jen v květnu ne-to dělá hlavně, že ji Ford prodává v akci se slevou, jínak nevím, nevím až skončí se slevou if si to udrží-i když jim to přeji přeci jen je to Ford-že.

- Ahmed
- Test driver
Re: Ford Fusion test
Ja jsem do tehle kary (r 2003, 1,6i) dotlacil svoji svagrovou a to predevsim kvuli tomu, ze to je jedno z nejmene poruchovych aut, nejsou tam kdejake vymysly navic a je celkem prakticke a ma dost velky kufr a vsude dost mista. Super vec je sklapeni sedadla spolujezdce pro prevazeni dlouhych veci (mel to v nabidce i ff1, ale jenom zase nejaka hyper vybava, u 2 jsem to nevidel nikde).
Dalsi celkem dobra vec je, ze to je male auto a ne prilis pohodlne na dlouhe cesty, takze si ho vsichni kupujou pro manzelky nebo nejake couracky, takze to jsou casto auta, ktere vetsinu casu jenom stoji nebo maji najete strasne malo km.
Jezdi se s tim dobre, az na ten strasny volant a je to takove rozhazene v zatackach a na hrbolech... ale ja jsem trosku rozmazleny z ff2
Dalsi celkem dobra vec je, ze to je male auto a ne prilis pohodlne na dlouhe cesty, takze si ho vsichni kupujou pro manzelky nebo nejake couracky, takze to jsou casto auta, ktere vetsinu casu jenom stoji nebo maji najete strasne malo km.
Jezdi se s tim dobre, az na ten strasny volant a je to takove rozhazene v zatackach a na hrbolech... ale ja jsem trosku rozmazleny z ff2