ital ano nebo ne?
- elounek
- Nováček

ital ano nebo ne?
A co Foki říká na Itálii?
Mám ho od Taliánů a zatím v pohodě,tedy zatím
A když ne je tady servis v Budějicích ne?

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
EL
- Junior

ital ano nebo ne?
Mám auto koupené v bazaru - přivezené z Itálie se servisní knížkou, interiér pěkný, po nekuřákovi a zatím je O.K.
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Je to vždy loterie. Rizika lze minimalizovat.
Ne autopůjčovny, ne firemní auta, pokud to lze zjistit tak ne z blízkosti mořského pobřeží, originální tecnický průkaz je výhoda. V cizině většinou majitelé auta providelně servisují, neopravují si ho doma.
Podle servisní knížky a zapsaných zásahů by se mělo dát odhadnout, jak majitel s autem zacházel.
Zkušený automechanik odhadne podle jiných znaků přibližnou shodu najetých km, které jsou na tachometru a které byly skutečně najeté, např. opotřebení pedálů. Je nejlepší na ohledání si vzít automechanika, který vybranou značku auta delší dobu opravuje, ten nejlépe ví, na které části karoserie se má podívat, na co se má při zkušební jízdě zaměřit, má většinou různé pazvuky už v uchu. Také ví, jak zjistit opravené bourané (Conrad jednou nabízel měřič tloušťky lakové vrstvy, cena byla do 4000,-Kč).
Já jsem také příznivec auta po nekuřákovi.
Ne autopůjčovny, ne firemní auta, pokud to lze zjistit tak ne z blízkosti mořského pobřeží, originální tecnický průkaz je výhoda. V cizině většinou majitelé auta providelně servisují, neopravují si ho doma.
Podle servisní knížky a zapsaných zásahů by se mělo dát odhadnout, jak majitel s autem zacházel.
Zkušený automechanik odhadne podle jiných znaků přibližnou shodu najetých km, které jsou na tachometru a které byly skutečně najeté, např. opotřebení pedálů. Je nejlepší na ohledání si vzít automechanika, který vybranou značku auta delší dobu opravuje, ten nejlépe ví, na které části karoserie se má podívat, na co se má při zkušební jízdě zaměřit, má většinou různé pazvuky už v uchu. Také ví, jak zjistit opravené bourané (Conrad jednou nabízel měřič tloušťky lakové vrstvy, cena byla do 4000,-Kč).
Já jsem také příznivec auta po nekuřákovi.
- zahys
- Nováček

-
EL
- Junior

ital ano nebo ne?
Zapomněl jsem dodat, že můj Ford Focus jezdil v okolí San Rema - asi u moře, korozi jsem neobjevil.
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: