Měl jsem z toho radost že jsem tak dál od domova potkal někoho z klubu tak jsem to hnedka zvěčnil na fotku..fotky
1.8.2008 Koněpruské jeskyně u Berouna
- blazerider
- Pokročilý

1.8.2008 Koněpruské jeskyně u Berouna
Nazdárek..tak kdopak přizná barvu?
Měl jsem z toho radost že jsem tak dál od domova potkal někoho z klubu tak jsem to hnedka zvěčnil na fotku..fotky
- PePe_tdci
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Re: 1.8.2008 Koněpruské jeskyně u Berouna
Jsem odhalen
Byl jsem na výletě s příťulkou
Byl jsem na výletě s příťulkou
- blazerider
- Pokročilý

A jak se jí líbilo na výletě?..ja tam byl taky s příťulkou
A všimnul sis mě tam zaparkovanýho v rohu parkoviště pod stromama? modrej kombik
Moje nechápala a lidi kolem taky proč jsem na to hamstnul otočil to a jel tvýho FoFa vyfotit 
- PePe_tdci
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Jo pěkný to bylo.. hlavně ta příjemná teplota v jeskyních.. Co vám?
Bohužel jsem si tě nevšiml - těšil jsem se do auta na klimu: nebyl čas lámat si hlavu kdo je kdo
No moje mladá taky nechápe. Minulej tejden jsem potkal Fordika v garážích na Chodově akorát, když mě taky fotil. Taky nechápala proč ten pán fotí moje auto
Bohužel jsem si tě nevšiml - těšil jsem se do auta na klimu: nebyl čas lámat si hlavu kdo je kdo
No moje mladá taky nechápe. Minulej tejden jsem potkal Fordika v garážích na Chodově akorát, když mě taky fotil. Taky nechápala proč ten pán fotí moje auto
- blazerider
- Pokročilý

jj asi to jen tak nepochopí..ale je to dobrej pocit když člověk prostě zahlídne někoho z klubu a třeba se poštěstí i pokecat... A co se teploty v jeskyních týče...jj to nemělo chybu..a dával sis bacha aby na tebe nekápla kapka z té rádoby krokodýlice jak tam byla s tou myší? Jak říkal průvodce tu pověru?