Problémy s alarmem
- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Problémy s alarmem
Zdravím všechny příznivce fordů, mám problém a potřeboval bych poradit. Už dva dny mne zlobí poplašné zařízení a sice tak, že asi po pěti hodinách zaparkování auta se mi bez jakýchkoliv příčin samo spouští, auto začne houkat a samozřejmě i blikat světla, nic nepomáhá jen to, že musím sednout do auta a provést nějakou krátkou jízdu, potom zase na 5-6 hodin klid. Tak se ptám, jestli s tímto problémem nemáte někdo zkušenosti a co s tím? Díky za odpovědi.
Prosím o přemístění dotazu do "Rady, nápady a dotazy", omlouvám se za špatné umístění dotazu.
Prosím o přemístění dotazu do "Rady, nápady a dotazy", omlouvám se za špatné umístění dotazu.
-
- Test driver
Re: Problémy s alarmem
Chcelo by to blizsie popisat,co mas za alarm....preco nenavstivis nejakeho autoelektrikara

- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak to více popsat, alarm tam je originál už od novoty a nikde v knižkách od auta neni popsán typ a ani výrobce, rok výroby je 2003. Budu muset hopnout do servisu.
-
- Test driver
To myslis,ze je tam ten fabricky-Fordacky?Mal by si mat potom v stlpikoch "B" take mriezky,v ktorych su cidla na strazenie vnutorneho priestoru 

- pppavel
- Junior
Mě alarm spouštěj třeba zadní dětské roletky.... 

Ford focus 1.6 kombi,rv99,ghia,PC,vyhř.čelní sklo-tmavě modrá metalíza-aktuální spotřeba 6,9 l/100km

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to zirafak:
ano je to originál forďacký a v každém sloupku jsou 2 mřížky. Teď jedu do Dankaru, jsem se objednál, tak jsem zvědavý jak dopadnu.
ano je to originál forďacký a v každém sloupku jsou 2 mřížky. Teď jedu do Dankaru, jsem se objednál, tak jsem zvědavý jak dopadnu.
- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď jsem se vrátil ze servisu, závada odhalená, údajně vadný spínač přední kapoty, nový stojí 1311 Kč a musí se objednat, vyřadit z provozu prý taky nejde. Dokumentaci k alarmu mi nedali, i když jsem ji chtěl zaplatit. Značku alarmu jsem se nedozvěděl a kde je ve vozidle umístěn, taky ne. Na ten spínač se za chvíli půjdu podívat a uvidím, jestli má tu hodnotu a jestli nejde opravit, podle mého názoru české ruce vše opraví, zvláště když jsou z oboru.
- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
spraaaaaaaaaavne. posledna veta je najmudrejsia
drzim prsty

-
- Test driver
To by som si u odbornikov vo Forde nebol tak isty./ale vynimky su mozne/
- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak další noc skoro celá probdělá, jsem si fandil s tou opravou, ale najít ten spínač. Prohlídnul jsem kde co, ale spínač jsem neobjevil a v TISU jsem ho zatím taky nenašel. Kdyby, jste někdo věděl jak vyřadit ten originál alarm od fordu, tak mi prosím dejte nějaký návod, v knihách co mám přímo k tomu autu, není ani zmínka jak alarm deaktivovat. Už bych se chtěl konečně slušně vyspat.

- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: