Tenhle kanál celkem rád sleduju, takovej náhled do světa malilinko jiných aut, než si kupujem tady v EU, 1.0EB to fakt neni
Ten zvuk, to jak to auto vypadá, nádhera. Brzd. kotouče 16,5"
Wiki: "Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
No pěkný Hlavně , že se tam s tím neserou - velkej motor + kompresor
Připomíná mi to, jak jsem tu kdysi házel fotky, jak jsem tady u nás potkal Ford GT...hleděl jsem na to a fakt jsem nemohl uvěřit, že u toho stojím, obvzláště tady v okresní díře supersport když jsem přišel blíž a podíval se vzadu na motor a na něm byl ten kompresor, kterej byl větší než celej můj motor v STčku, tak jsem na sucho polknul No a když to nahodili a odjeli s tím, tak jsem pak jel domů a i řeč mě přešla
Wiki: "Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího