Lebo aj tá najhoršia porucha spojená s výdajmi je vždy lepšia ako nehoda.../nemyslím škriabanček/...
Ale sorry to už som OT.

Focus 04-08/Focus C-MAX 03-07, 1,6 vznětový DOHC TCI (110 k), Modrá Tonic (met)horvi001 píše:zdravim
chcel by som kupit auto a neviem ci ma filter pevnyc castic,viete mi to niekto vycitat s vin prosim? vin WF0MXXGCDM3P67046
dakujem
Co chceš čistit DPF?http://www.fapoff.cz/horvi001 píše:diki inac sa to zistit neda?
Tak hledej 1.8 TDCI,ta DPF nemá,nebo 1.6 TDCI 66KW. ta je taky nemá.horvi001 píše:no auto je dost daleko a s filtrom pevnych castic auto nechcem to radsej kupim nieco ine
Ale POZOR,nejsou jenom Fordy s DPF.horvi001 píše:ok,tak na to kaslem kupim nieco ine,dakujem
Fíhas to je nějako málo neAKAL 56 píše:Ahoj,kamarád mi nabízí 1,6TDCi rok výroby 2006.Dvoz z Belgie 97tis.km..za135tis.. ptal jsem se na filtr pevných částic a tvrdí ,že tam není.Dotedˇjsem měl benzín a nevím jestli se tedy montovaly do 1,6 automaticky či ne a jak poznám zda tam je,a poslední... na co bych si měl dát ještě pozor? poradte.díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů