alepoň tak sem to zaregistroval u mého 1.auta
 alepoň tak sem to zaregistroval u mého 1.auta  a navíc zvuková kulisa spolu s vyndaným posledním dílem já měl rezonátor místo katu
 a navíc zvuková kulisa spolu s vyndaným posledním dílem já měl rezonátor místo katu 

alepoň tak sem to zaregistroval u mého 1.auta
 alepoň tak sem to zaregistroval u mého 1.auta  a navíc zvuková kulisa spolu s vyndaným posledním dílem já měl rezonátor místo katu
 a navíc zvuková kulisa spolu s vyndaným posledním dílem já měl rezonátor místo katu 

záleží na typu a použítého materiálu nerez je drašší cca 1600kč
 záleží na typu a použítého materiálu nerez je drašší cca 1600kč

já už bych volil jen rezonátor místo štředového dílu spolu s filtrem/vložka tolik není znát oproti konusu/ a max s laděným výfukem
  já už bych volil jen rezonátor místo štředového dílu spolu s filtrem/vložka tolik není znát oproti konusu/ a max s laděným výfukem  a bude to i tak dost slyšet
 a bude to i tak dost slyšet  
   jednak filtr a pak ten rezonátor a k tomu laďák
 jednak filtr a pak ten rezonátor a k tomu laďák  pak to bude asi trochu více řvát je to na zvyku kdo to víc preferuje aby auto bylo slyšet nebo jen decent zvuk hodně záleží jak se to zkombinuje a co to je za motor ,tím myslím průměr potrubí nevím jak moc odlišné je to od 1.4 do 2l bych si vymýšlel to nechci
 pak to bude asi trochu více řvát je to na zvyku kdo to víc preferuje aby auto bylo slyšet nebo jen decent zvuk hodně záleží jak se to zkombinuje a co to je za motor ,tím myslím průměr potrubí nevím jak moc odlišné je to od 1.4 do 2l bych si vymýšlel to nechci  

, jelikož má polámané ty přepážky a užto má i sport zvuk. než si kupovat nějaký polský za 1000,- + koncovku za 500,- ; tak jsem se rozhodl, že si koupím tohle :
 , jelikož má polámané ty přepážky a užto má i sport zvuk. než si kupovat nějaký polský za 1000,- + koncovku za 500,- ; tak jsem se rozhodl, že si koupím tohle : )
)

ihrdlick píše:Já mám původní výfuk KO, jelikož má polámané ty přepážky a užto má i sport zvuk. než si kupovat nějaký polský za 1000,- + koncovku za 500,- ; tak jsem se rozhodl, že si koupím tohle :
http://www.spei.cz/eshop/main.php?pagei ... x=665&y=85
Ten první)

proste ne nejaky solichadlo at to trosku duni
 proste ne nejaky solichadlo at to trosku duni   

cajda píše:Od svodu až dozadu narvi lešeňovku a konec vylešti a bude to dunět jak svi.a

to jsi me potesil ne ja jsem prave mej takovy prditko roura jako od tatrovky a prskalo to jako plechovka od sardinek
 to jsi me potesil ne ja jsem prave mej takovy prditko roura jako od tatrovky a prskalo to jako plechovka od sardinek  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů