nazdarek tak se stav mám doma velký kladivo tak to trochu potuníme
trika dobré,ale než to tam tisknout tak radši nalepovačku,ale to je jen můj názor
2 blazerider: včera jsem potkal v kaufu kamoše co prodává u DORDY a mám se stavit na zkušební jízdu s new FoFo.
to 1welt: COŽE??? hele tak tohle si zapiš za uši..až pojedeš tak mi dáš vědět a vezmeš mě sebou!!!
CO s enalepovačky týče tak do toho bych já osobně nešel..mám s tím blbý zkušenosti..a to triko vyjde maximálně na 177 kč..a dělaji i mikiny..ale ty jsou kolem 400...našel jsem na netu..zatím nejlevnějšího tiskaře
dříve Ford Focus 1.8TDDi 66kW kombi r.v.2001....nyní Škoda Octavia 1,9 TDi 81kW kombi
zdárek hoši..mám dobrou zprávu pro nás česko lipáky..kámoš z práce už má zarezervovanýho Focuse..HB ..v úterý si pro něj jede...takže budeme mít dalšího člena
dříve Ford Focus 1.8TDDi 66kW kombi r.v.2001....nyní Škoda Octavia 1,9 TDi 81kW kombi
jj to je on...říkal že položil zálohu a v po nebo ut pro něj jede...no takže o dalšího navíc...
jinač přemýšlím koupit 1,4 benzin v třídvéři nebo v 5 HB pro mojí...
se nějak zmáháš nééééééééééééé to tě p. Bůček a p. Mrkvička tak dobře platí???????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne neplatí..ale s Jardou asi zvedneme kotvy..neříkám hned ale do konce roku bysme chtěli..ale pomlč o tom at se to neroznese v práci...znáš tam ty stěny..nejenom že mají uši ale hlavně hubu kterou to mrkvičkovi s Bučkem hned vykecaj Zatím to ani holky neví..
Ale láká mě to..a hlavně tenhle týden bylo auto nemocný a my byli jak bez ruky..nemohli jsme na nákup...čekáš hodinu ve městě než Ti sem něco jede...ale ted už je hotovo...a frčíme do Chomutova..takže čusa a pěknej víkend