Parkování bez ručky
- canndale
- Zkušený

mne uz dosli napady co by to mohlo byt
.. mno co, nakoniec Ti ostane parkovat na rucnej brzde.. ja parkujem velakrat na kopci a bez rucnej sa neodvazim tam auto nechat.. a zatial nezamrzla..
ked zamrzne, tak zalozim vlakno: zamrzla rucka, neviem co s tym

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
-
chylo
- Nováček

Lexie
Uz by si to odmerala ? Bolo by dobre aspon odhadom . Mne sa nezda ani tych 30 cm .Ja ked zaradim jednicku alebo spatecku tak s autom ani nepohnem a max iba tak cukne kym doseba nezapadnu zuby ale to je tak 5cm ale nie 30. Ak tam mas zaradenu 1 a auto ti samovolne ide dole kopcom tak utekaj do servisu mas asi velky problem. Auto ktore je v poriadku sa na jednicku nemoze pohnut. To by si potom nemohla brzdit motorom ale auto by islo ako na neutrale a to sa mozes v zakrute aj celkom slusne prizabyt.
FOFO 1.8 Tdci 74 kW r.v. 2004
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- canndale
- Zkušený

Mozno je to blbost, ale nemoze za to moct lad/sneh pod kolesami?Lexie píše:.... parkoviste jsou vsude plne snehu a ledu...
len nahlas uvazujem, ci to nemoze byt takto
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
Lexie tvoje odpovedi me sokujou a tohle to vysvetliloLexie píše: Ja uz viiiim, ono se mu proste nechce stat
a uz to stojí ?Lexie píše: Nemam pritele![]()
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nene, ja to zkousela uz predtim, nez napadl snih, neboj, mozna to vypada, ze jsem uplne blba a nekteri si to zjevne mysli, ale totalniho vola zas ze mne nedelejte...canndale píše:Mozno je to blbost, ale nemoze za to moct lad/sneh pod kolesami?Lexie píše:.... parkoviste jsou vsude plne snehu a ledu...
scenar: kolesa su zabrzdene brzdou, zaradis rychlost, uvolnis brzdu -> zadne kola sa uvolnia, predne sa trosku pootocia pokial zapadne prevodovka ale auto uz ma dostatok hybnosti aby sa klzalo ako sanky so zablokokovanymi prednymi kolesami?
len nahlas uvazujem, ci to nemoze byt takto
no priste se na to vykaslu a radeji se na nic nezeptam...
ale presto vsem diky za pomoc
- canndale
- Zkušený

nechcem aby si sa hnevala
, vsetko bolo myslene v dobrom.. v kazdom pripade skus navstivit servis, pretoze taketo spravanie sa vozidla podla mojho nazoru neje celkom normalne, jednoducho ked zaradis 1 alebo R tak auto MUSI stat... aby to naozaj nebol naznak nejakeho ineho problemu
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Lexie, nikdo si prece nemysli, ze jsi blba, i kdyz napriklad s tim volem nedodrzujes rody.
Myslim, ze se blizi Bilovecky scuk, tak prijed a nech nekoho, at te presvedci, ze to parkovani funguje.
Dnes jsem schvalne opatrne po zaparkovani povolil rucku a sledoval, zda se mi FoFo nerozjede. Nerozjelo, ale rucku jsem pro jistotu trochu zatahl.
Myslim, ze se blizi Bilovecky scuk, tak prijed a nech nekoho, at te presvedci, ze to parkovani funguje.
Dnes jsem schvalne opatrne po zaparkovani povolil rucku a sledoval, zda se mi FoFo nerozjede. Nerozjelo, ale rucku jsem pro jistotu trochu zatahl.
- Jiri02
- Pokročilý

Kdo se nepta, nic se nedovi!Lexie píše:no priste se na to vykaslu a radeji se na nic nezeptam...
Pokud se presvedcis, ze se Ti rychlost spatne radi ("nedorazuje"), muze to signalizovat zvetsene vule v radicim mechanismu, coz neni dobre. Pesimisticky scenar by mohl byt i ten, ze Ti po zaparkovani rychlost sama vypadne a auto se rozjede. Tak to, prosim, vyzkousej a pokud je ta vule opravdu velka, nech si to opravit. Severomoravaci Ti pravdepodobne doporuci spolehlivy servis (mozna Dudik v Kravarich), jestli se dobre pamatuji, tak na ostravske znackove servisy tu zadna chvala nebyla.
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: