Ne, ale najezdim celkem hodne, sem servisni technik pokladnich systemu IBM a wincor (alberty, hypernovy, billy, tesca, delvity a pod...) k tomu servisuju veskere gastro zarizeni jezdim takou nudli region od jeseniku, sumperku olomouce po vsetin... Treba ted v patek sem byl rano v nosovicich odpoledne v sumperku a navecer sem jel do vsetina..... Nekdy je to 100km/den a jindy klidne 800 kdyz prazaci potrebujou pomoct...
Jakoze je to dobra prace, dobre placena, hlavne sou z toho cestaky ze kterych hradim komplet auto akorat je clovek vetsinu casu za volantem no... Kdyz se to sejde tak rano sednu do auta a vratim se vecer jindy zase sedim celej den na pobocce a neni do ceho pichnout a to davam dokupy auto
Cau chlapi, chtěl bych Vás poprosit o radu. V servise mě doporučili výměnu brzdových destiček, ted tam mam původni-originál. Po přečtení diskuze jsem trochu zmatený z toho, které koutouče a destičky se k sobě hodí. Vybírám z Intercars mezi ATE (1890) BOSCH (1557) nebo Delphi případně Ferodo. Známý má u nich slevu, tak bych toho chtěl využít.
Poradí někdo které?
Nevím jestli mám kotouče chlazené, výběr destiček závisí i na tom nebo se pletu??
díky moc za rady
Ford Mondeo 1.6 Ecoboost 118kW - Enterprise - White Frozen Gallery Byl: Ford Focus II, Eibach Pro-Spacer & Pro-KIT, Machine silverGallery
Cau chlapi, chtěl bych Vás poprosit o radu. V servise mě doporučili výměnu brzdových destiček, ted tam mam původni-originál. Po přečtení diskuze jsem trochu zmatený z toho, které koutouče a destičky se k sobě hodí. Vybírám z Intercars mezi ATE (1890) BOSCH (1557) nebo Delphi případně Ferodo. Známý má u nich slevu, tak bych toho chtěl využít.
Poradí někdo které?
Nevím jestli mám kotouče chlazené, výběr destiček závisí i na tom nebo se pletu??
díky moc za rady
Ford Mondeo 1.6 Ecoboost 118kW - Enterprise - White Frozen Gallery Byl: Ford Focus II, Eibach Pro-Spacer & Pro-KIT, Machine silverGallery
No me by zitra mely prijit jak kotouce ATE drazkovane (1390/ks) a desticky ATE (1790/sada) o vikendu to snad stihnu vymenit a pak dam vedet jak to bude brzdit
já mám zkušenost asi takovou.když jsem před dvěma roky koupil focuse tak měl najeto 118000km dnes má najeto 179000 a světě div se desky jsou tak na 50% a rozhodně nejezdim jako důchodce.kotouče mám JURID(bosch) a desky motorcraft a brzdí to krásně.můžu jenom doporučit ale myslim že mi to nebudete ani věřit.je fakt že jsou dražší než třeba lucasy ale nejsou drážkovaný tudíš nejsou tak náchylný na kroucení.na okruhu nejezdim tak s chlazením a vadnutím při normálnim provozu nemám.až je budu znova měnit koupim je zase!!!fakt nemá cenu blbnout z nějakejma super kotoučema za 2000Kč kus
No ono i v dnesnim provozu brzdy semtam vadnou, staci dvakrat po sobe nekde v jesenikach poradne zabrzdit a treba na potreti poctvrte uz se tomu moc nechce... Ja teda verim tomu ze ty ATE se kroutit nebudou, mam za to, ze kdyz delaj drazkovany tak budou taky trochu tvrdsi... Nehlede na to, ze ty naproste ziletky co tam mam se nekrouti ani tedka kdyz sou totalne sjete a tez nejezdim zrovna slusne
no nevim jak jeseníky ale jezdim každý léto na dovolenou do tater a tam jsou kurva dlouhý táhlý a prudký kopce.zkoušel sem je tam trošku uvařit ale jediný čeho jsem docílil byl akorát tak pěknej smrad a hyc od brzd ale účinek byl pořád dostatečný.ono jde taky o to v jakym stavu máš brzdovku.standartní bod varu je 250 stupňů.pokud tam máš 10let starou kapalinu která se po schvilce začne vařit tak ti nepomůžou ani super bremba .nestojí moc a doporučuji jí vyměnit......pokud někdo nechce z nějakýho důvodu oroginály doporučuju komplet FERODO Premier.