Cyklovač stěračů
- Jemar
- Zkušený
Re: Cyklovač stěračů
Nemůže to být jen shoda náhod a přerušený dráty v tom husím krku u dveří do kufru?
-
- Test driver
čo tak eše overit prvu kostku v GEM module, kde sme tahali ten jeden kabel?
čo všetko sa v tej kostke ovlada?
čo všetko sa v tej kostke ovlada?
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jemar: vsechno je mozne, ale tohle se mi nezda. Protoze se zadnima dverma jsme ani nepohli a prestalo to okamzite po vymene packy fungovat
chmelko: ta kostka v GEM bude prvni, na co se zamerim, zkusim ten tahany kabel odpojit
chmelko: ta kostka v GEM bude prvni, na co se zamerim, zkusim ten tahany kabel odpojit
- Jemar
- Zkušený
Ještě že jsem takovýhle problémy neměl, zacvaknul jsem konektor a jelo to. Přeju ti abys to co nejdřív rozchodil 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky si to preju
To proste zase ja a smula.

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak vyreseno. Pricina byla banalni, a to nedokonale zastrceni kostky do GEM modulu. Tahal se kabl, takze se kostka vytahovala, daval se do ni kabl a zas zpatky zasunovala do GEM. Nyni jiz vsechno funguje jak ma, zadni sterac, vyhrivani zadniho skla (teda aspon se rozsviti kontrolka na panelu), odemykani kufru i to cvakani blinkru funguje. Ufff, jsem si oddychl, ze to byla takova prkotina, ktera me pripravila vcerejsi bezesnou noc 
Dokonce i variabilni cyklovac funguje
Dekuju vsem za nazory 

Dokonce i variabilni cyklovac funguje

-
- Test driver
kua, zewle, takže to všetko beriem na seba, robili sme to v zhone,na parkovisku a ja sa sral s pinami, ktore som nejako provizorne vyrabal (dorabany pin robil vačší odpor ako zbytok, takže zasuvka šla tažšie zasunut a zbytok pravdepodobne nemal spravny kontakt) a nakoniec ten cyklovac rozchodil..už z auta včera som ti do auta volal, že sa sustred prave na to, lebo som to cele v hlave prešiel a nezkontroloval prave tu zasuvku (konektor na pačku sme mali rozobrany snad 3 krat)
takže som fakt rad, že to funguje a možes sa tešit až začne pršat
takže som fakt rad, že to funguje a možes sa tešit až začne pršat

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, takze kdyz to shrnu, tak v podstate instalace packy v pripade, kdy se taha kabel, je opravdu zalezitost deseti minut a tak to melo byt i v mem pripade a to, ze se nedokonale zacvakne kostka se proste stane. Rozhodne at si nekdo nemysli, ze jsme spalili elektriku v pulce auta
Vse je v poradku, vcera jsem byl cca. 100 km, prselo a nastavitelny cyklovac... no proste no comment, vyjadri to smajlik: 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Synci, synci, strcit kolik poradne do spravne diry je prece zaklad a vy tady rozvijite spoustu vlaken. 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jak strcit kolik do spravne diry je zajiste dulezite, ale v tomto pripade slo o nedokonale zasunuti
Proste blbost, ktera se stane kazdymu. Aspon se priste pri cteni nekdo muze pouzit z chybicek druhych. A od toho tu je tohle forum, ne? 

-
- Test driver
nešlo ani tak o nespravne zasunutie konektoru ako o to, že som sa snažil povytiahnut dorabany kabel s provizornym pinom na max. ,pri zasunuti, sice on samotny doliahol perfektne ale zbytok postradal spravny kontakt..pri origo pinoch by sa toto nestalo, sam zewl potvrdil, že na pohlad bol konektor zacvaknuty spravne, takže to pripisujem prave tomuto
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, nechtel jsem to tady psat az tak dopodrobna, ale je to tak, nebyly k dispozici piny, takze se tam davala jenom samotna vlakna kabelu. Ten kabel se povysunul vice (tak o par mm) a tim prestaly dolehat ostatni piny. A tim bylo hotovo. Stacilo jen za dratek trosku zatahnout, tim ho vice zatahnout do kostky, aby byl i s ostatnima pinama na stejne urovni a uz vsechno dobre dolehalo. Nevim, jestli to tak nekdo pochopi, proto jsem se o tom do podrobna nechtel rozepisovat.
- Datel
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak jsem se dneska konečně dostal k montáži páčky stěračů z verze Ghia. Sice to byl třetí pokus (v tom prvním jsem zjistil, že musím natáhnout kablík k prvnímu pinu a v tom druhém jsem zjistil že musím sehnat i konektor do desky s pojistkami), ale byl úspěšný, zdá se, že to funguje
Takže suma sumárum: 500,- za páčku s ustřiženým konektorem (z něj jsem vzal ten chybějící pin - vrakáč) a 200,- za konektor do desky s pojistkama (taky vrakáč). To protahování kabelu ke svazku byla docela fuška, naopak výměna samotné páčky šla snáz, než jsem čekal
)
Apropó - na tom konektoru, co je tam připojený ten kablík z pinu "1" od páčky, byly ještě 4 kablíky (myslím černá/modrá, černá/bílá, modrá, zelená) - nevíte někdo, na co se u verze Ghia (z té byl ten konentor) používají?

Apropó - na tom konektoru, co je tam připojený ten kablík z pinu "1" od páčky, byly ještě 4 kablíky (myslím černá/modrá, černá/bílá, modrá, zelená) - nevíte někdo, na co se u verze Ghia (z té byl ten konentor) používají?
Ford Focus 1.6 combi, rv2001, LPG
-
- Test driver
coze??Datel píše:zjistil že musím sehnat i konektor do desky s pojistkami

- Datel
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
pokud se v daném autě nevyužívá žádný pin konektoru, tak tam ten konektor nedají vůbec, což je tento případ. Vedle mám taky jeden konektor, kam není nic připojeného...
Ford Focus 1.6 combi, rv2001, LPG