Jo v pohodě, taky jsem už viděl spoustu věcí "co lidi dovedou", takže dotaz na kladivo hned po příspěvku kde píšu že nebylo celkem chápu

Ještě mě napadl bordel v náboji např. orezlý = zmenšení průměru díry = zmenšení průměru vnějšího kroužku (větší přesah = stlačení) a tím i vůle v ložisku... Sice jsem náboj i hřídel čistil, ale jen hadrem (viditelně orezlý to nebylo)... Někdo tu psal že zmražený ložisko do náboje zapadlo prakticky samo, já musel i zmražený tlačit (ale šlo lehce) Jasně že s tim jezdim a nechám to do rozsypání, resp. doufám že se to vyválcuje a bude to lepší (ojetím zlepšit vlastnosti vozu

).
Mmch. kladivo - nevěřim, že pokud se ložisko s citem naklepe přes vnější kroužek tak se poškodí. Spíš se rozsypou vnitřní kroužky (určitě zajistit šroubem aby nemohly vypadnout). Pokud se bouchne do vnitřního kruhu tak je jasně vymalováno, ale vnější by měl být OK i kladivem (ovšem lis je jednoznačně lepší, o tom žádná, kladivo je nouzovka na cestě když se nepodaří najít futra na lisování heverem - což se asi najde všude - sklepní okýnko, roura v mostu, zvedat náklaďák atd.
Utáhnutí matky - určitě bude lepší nasadit kolo, roztočit ho a matku utahovat když se točí ještě rychle - i když se vnitřní kroužky dotažením opřou o sebe, tak s valením válečků sednou přesněji (souosost). Určitě není jedno jestli ložisko při utahování stojí nebo je v pohybu - pokud válečky jedou, tak nemůžou vymáčknout důlek, navíc s vnitřním kroužkam "vlní", tak se asi líp posunuje po hřídeli...