to máš pravdu,ale ne zas tak které má najeto 150tisíc a ještě je všechno původní.Kačaba píše:No my to taky vezmeme na prohlídku, aby to vzali chlapi dopodrobna. Já bych řekla, že si tak ty bazary kryjí, protože ze zákona ti musí vzít reklamaci na skryté vada po dobu 12 měsíců a co si budeme povídat i auto které má málo najeto a jezdí se sním slušně tak se opotřebovává.
Kačaba
Zkušenosti s koupí - další postup...atd
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Junior
- Focusini
- Junior
Zadní okno...netuším...ale když se tu objeví Foki...přidám mu dotaz - kolik stojí přední plus práce ?
Taky nemám moc účinnou ruční brzdu, když stojím v prudkém kopci, cítím, že to lehounce klouže...sice se to nerozjelo, ale i tak se mi to moc nelíbí.....v mírném kopci to asi nepoznám vůbec...ale i tak...Foki, jak se to dá opravit ?
Taky nemám moc účinnou ruční brzdu, když stojím v prudkém kopci, cítím, že to lehounce klouže...sice se to nerozjelo, ale i tak se mi to moc nelíbí.....v mírném kopci to asi nepoznám vůbec...ale i tak...Foki, jak se to dá opravit ?
Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ona se seřizuje sama automaticky podle toho jak máš opotřebené brzdové destičky nebo čelisti,nevím co na 1.6 bývá jestli kotouče nebo bubny.Focusini píše:Zadní okno...netuším...ale když se tu objeví Foki...přidám mu dotaz - kolik stojí přední plus práce ?
Ale jestli máš už víc sjeté destičky,tak už se to samo neseřídí a musíš seřídit ruční brzdu sám,respektivě táhla nic na tom není jen je trochu dotáhneš.
Ford focus r.v.99 2.0i 16V Trend
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
rucni brzda - sundat kozenku co je pres paku , na strane ridice je tycka se zavitem a matickou a nad je takovej zajistovaci plech , muzes ho zkusit sundat nebo matku pritahnout pod tím a plech domacknoutFocusini píše:Zadní okno...netuším...ale když se tu objeví Foki...přidám mu dotaz - kolik stojí přední plus práce ?
zadní okno - cena nového do 3000k , vrakoviste cca 2000k
přední okno - pokud bude udelana priprava , tak okno cca 5000 + 1000k prace s lepidlem ( není zaruka ale ze se to stare zachraní) a tak 500 ovladac
pokud není priprava , tak cena to same jako nahore + sehnat jinou elektriku , tu rozmotat , vyjmout z ní to co je potreba a natahat v tvem aute , muzes rict stačí natahnout kabel aje hotovo , není to pravda , to okno ma hlídání - nezapnes ho kdyz nemas nastartovano a zase se vypne drív nez zadní a to si to rele ovlada taky samo . elektriky se pohybujou od 2000-5000 k .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Focusini
- Junior
Vpředu mám kotouče.....a destičky, to k tomu asi patří, že...... I kotouče i destičky jsou v superstavu...prý vypadají jako nové......pověřím kamaráda, aby se na to mrknul.
Na to přední sklo abych si tedy dal bacha, to je tedy dost peněz.......už tam dvě ďubky mám...to jsem přehlédnul v bazaru - škoda, mohli mi dát slevu....
Ještě mi kamarád říkal, abych občas zapnul klimatizaci, že je to potřeba, aby něco neodešlo, ale zapomněl jsem co....je to možný ? Jak často by se měla
"provětrat"
Na to přední sklo abych si tedy dal bacha, to je tedy dost peněz.......už tam dvě ďubky mám...to jsem přehlédnul v bazaru - škoda, mohli mi dát slevu....
Ještě mi kamarád říkal, abych občas zapnul klimatizaci, že je to potřeba, aby něco neodešlo, ale zapomněl jsem co....je to možný ? Jak často by se měla
"provětrat"
Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
- Baggio
- Junior
Bazar
Po novém roce si chci koupit Ford Focus 1,6 V combi.Může mi někdo poradit jestli existuje nějaký bezpečný návod,jak koupit a zároveň nenaletět podvodníkům v některých autobazarech.Existuje nějaký solidní autobazar?Díky za každou dobrou radu.
[/b]

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Focusini
- Junior
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Baggio
- Junior