Nemáš nějakou www adresu, kde bych to našel? Možná jsem úplná lama, ale mohl by jsi mi tu poslední větu trochu víc rozebrat, díkbluetoooth píše:Dnes som dostal novy kagalog GM electronic.
Zacali predavat aj adaptery k autoradiam - samozrejme aj ford za ludovych 99 CZK resp SKK
Takze kto chce mat origo ovladanie na neorigo radiu hor sa na Budovatelsku v BA
...no ten pekny dizajn ma aj svoje nevyhody.To fabricke je dizajnovo fakt nic moc,ale aspon nikomu nebije do oci,co tam mas.Nikde inde ho nedas,iba do Forda,takze je urcite menej zaujimave,ako to tvoje dizajnovo urcite lepsie Sony,ktore ti nejaky fetak moze potiahnut z auta,ked tam raz zabudnes zalozeny odnimatelny panellosfocusos píše:no zaleží jakej ten sony x-plod máš žeale jako jasny každej ma jinej vkus
jako mě totiž osobně se tam to radio velky nelibilo už proto sem ho měnil čudliky jak pro slepce
ale ten kdo tady daval to novy přes celej panel myslim kenwood to bylo hezky
kakabus píše:Čau chtěl bych se zeptat jestli jste si někdo někdy měnili ve FOFO radio.Mám tam totiž originální a chtěl bych jej vyměnit za jiný,ale nevím jestli by mně na to jiné radio pak fungovalo ovládání na volantudíky za rady.
Vody píše:Já mám klasiku Panasonic CQ-C1300NE, hraje to výborně, původní vestavěné rádio bylo naprt, vypadával u toho levý reprák a stanice rádia hrály bídně
[img]http://vody.album.cz/focus/tt5381
d7ad58662aa0.jpg[/img]
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host