V tom případě bych si do té doby taky objednal jedno.Už je to ostuda,takovou dobu jsem tady a triko nemámFofinka píše:Tak já vás uklidním objednávka se uskuteční.Termín ukončení upřesním předběžně to vidím konec května.

V tom případě bych si do té doby taky objednal jedno.Už je to ostuda,takovou dobu jsem tady a triko nemámFofinka píše:Tak já vás uklidním objednávka se uskuteční.Termín ukončení upřesním předběžně to vidím konec května.
A na kolik by vyšel?Boban píše:mám možnost nerezových s vypískovaným logem.
Dnes tam jdu nechat zadat první vzorky a po konzultaci s Fokim, Damonem Fofinkou to sem pak dáme OK.Simi píše:A na kolik by vyšel?Boban píše:mám možnost nerezových s vypískovaným logem.
ano, moudřejší vždy ustoupí, popř je jde řešit jinamwoodsman píše:........ ale už jsem si tak nějak zvykl,že některé věci řešit prostě nemám...
![]()
![]()
V zájmu klidu a míru.
Boban píše:Dnes tam jdu nechat zadat první vzorky a po konzultaci s Fokim, Damonem Fofinkou to sem pak dáme OK.Simi píše:A na kolik by vyšel?Boban píše:mám možnost nerezových s vypískovaným logem.
to víš, že jo, jen čekám na Bobanův výsledek ohledně toho hrnku, aby si moje drahá 3/4 mohla proklepat další díru do čelaDamon píše:A dál už zase k tématu. Díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů