Nyní tedy něco k rádiu, je to varianta 6GB ROM/64GB RAM. Dle mého naprosto dostatečné rádio je svižné. Zbejvá kolem 45GB volného místa což stačí prakticky na vše. Případně má 3X USB vstup, tak není problém na multimedia přihodit Flash disk, což asi potřeba nebude, většinu věcí stejně jedu online. Vše je prakticky plug and play, jen přehodíte větrací šachty z původního rádia, zapojíte konektory (nejde se splést) a nastavíte CANBUS (ten je již umístěn ve spodní ovládací části rádia) dle vašeho typu auta a vše na jedničku maká, a to včetně ovládání na volantu, detekce a výstrahy couvacích senzorů atd.
Zatím jsem bral bez DAB tuneru, ten se ale stejně připojuje do OTG USB vstupu, tak případně dokoupím. Také jsem zatím nebral ani kameru, také není problém dokoupit. Po dovolené ještě přemýšlím, že zapojím jedno USB do loketky na původní USB (aby mi netrčel z pod rádia

Do systémového nastavení, kde se nastavuje CANBUS, se dostanete zadáním kódu 8888 a pak zadat CANBUS dle obrázku
Jo a co je super, díky DSP procesoru hraje lépe než originál. Jediné co jsem dokoupil za pár kaček v ČR je redukce ze dvou FAKRA konektorů (co má originální rádio) na jeden DIN co má Android rádio. Za mne tedy skvělá koupě a můžu doporučit jak rádio, tak prodejce (rychle na dotazy reagoval a recenze OK). Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k rádiu, tak pište zde na fóru (SZ není potřeba) a já pokud budu vědět, tak rád odpovím

Boot loga Ford pro toto rádio https://cloud.fastshare.cz/share/get/aU ... 1eLkroUGoX
Tyto rádia se prodávají i v ČR, cena je cca dvojnásobná. Na stránkách CZ prodejce naleznete i CZ manuál k těmto rádiím https://www.chytraautoradia.cz/s9006-9- ... a--6-64gb/
Pokud budete hledat něco kolem těchto rádií QF001 (ROCO K706) s UIS 7862a/7862s (nezaložené na FYT) S1 - S8, tak na xdaforums jsou přímo vlákna. Ale pokud budu vědět, tak poradím i zde.
Edit 28.10.2024 do starého FoFo MK2 se kterým jezdí dcera a manželka, jsem ještě pořídil základní verzi S1. Šlape také v poho a rychlost také OK. Jen S1 - S4 má trošku horší radiotuner (ve městě OK, mimo město horší), tak pokud posloucháte opravdu klasické rádio, tak je lepší S5 - S8, nebo poslouchat net rádia, či přikoupit DAB.