jasne, tak nejak bych to chtel domluvit, nebo nekdo jiny, ktery ma blizsi kontakt. Kolik to stalo? Myslim konecnou cenu, vim, ze jste to meli bez dphacka.Jasio píše:Letos ta sleva byla domluvena a kluci co přijeli po mně to měli bez DPH, ale už nevím jestli všichni. Byla to dočasná akce a nová by se musela domluvit.
No výborně, takže pro mě problém vyřešen. Já se hlásím do té pětice na 100% - oprava: na 99% (1% na případy UFO ap. člověk nikdy neví)... a tím vypouštím fólie do jara z hlavy. Paráda.zewl píše:... Kdo vsechno by chtel folie a byl by ochoten prijet do Zlina, tak dejte vedet...
...nepíše mi to v podpisu "ř" jako všem tady, jak jsem si všimla, tak mě to zlobilo, že jsem tam nechala jen KM a po novém roce tam hned Kroměříž půjde.zewl píše:TobiZC: jo to "KM" je Kromeriz![]()
Tak jo Zewle, se mnou taky počítej a do Zlín dojedu není to problém. Myslím, že do jara se ještě někdo najde a cenu si domluvíme.zewl píše:tak jo, chtel jsem to ozivit az na jare, az to bude aktualni, ale muzem uz dnes
Takze byl tu navrh, ze kdyby se domluvilo vice lidi (cca. 5 a vice), mohla by se domluvit u vyse zmineneho "foliare" nejaka slevicka. Kdo vsechno by chtel folie a byl by ochoten prijet do Zlina, tak dejte vedet, na jare bychom mohli to domluvit
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti