- výborné sedačky, hezky jsem do nich zapadnul a vypadá že boční vedení konečně není jen prázdným pojmem
- sedí se příjemně nízko - to je velká změna oproti FoFoII
- volant trochu překombinovaný, ale dobře padnul do ruky
- středový panel, to je hrůza. Je moc šíroký a tlačil na pravou nohu. Prodejce tvrdil že je to o zvyku a že je potřeba si sednout jinak než ve FoFoII, no, hýbal jsem různě se sedačkou, ale moc lepší to nebylo. Také umístění ruční brzdy se mi nelíbí. Řadicí páka OK, jak tvarem tak umístěním.
- palubka nakonec naživo tak hrozná není, budíky čitelné. Seděl jsem v modelu s nějakým obyčejným rádiem, nevypadalo to jako "playstation"
- po živém seznámení se mi hrozně začal líbit předek (který jsem po představení nemohl vystát), zepředu to je stále Fofík. A ty trojuhelníky v reálu nejsou ani tak velké.
- naopak zadek jsem stále nezkousnul, to se prostě nepovedlo.
- co mě však velmi nemile překvapilo je dílenské zpracování. V interiéru OK, tam vše sedělo, nic nevrzalo (snad zde udělal Fofík pokrok), ale ty slícování karoserie, to je děs. Přední světla, zadní světla, kufr - všude 2-3cm schody .. uf
- po sednutí dozadu přišel další šok a to velmi málo místa nad hlavou (a to moc velký nejsem, nějakých 182cm) ale měl jsem nad hlavou místa tak na dva prsty
- kufr je subjektivně menší (ale hlubší), než u mého FoFo II s plnohodnotým kolem (mám tam ty polystyreny)
Celkově bych dal tak lepší trojku, ale to jen proto že jsem Focus positive