Jde, postup je u kazdeho neoriginalniho dalkoveho ovladani. Myslim princip, na ktere draty se ma pripojit, konkretni si musis u kazdeho typu auta najit.misakxt píše:už se na to ptal hugo ale odpověď sem nenašel.lze ke klasický jednotce centrálu bez DO dodatečně připojit jiný univerzální DO?jsou tam nějaké vstupy?
Před měsícem jsem kupoval novou baterii Banner.Takže nevím,ale dnes to běželo taky v pohodě.Snad je problém za mnoupelen píše:Hlidej si baterku - napeti. Treba se ti dobila. Kontroluj napeti, pri kterem ti odemykani blbne a pri kterem ne.Partizan píše:Tak já to nechápu,dnes už to běží tak jak má.Jak je to možné,nevím,ale jsem rád.Otázkou je jak to poběží zítra
Problém byl už od začátku kdy jsem to koupil.Kupoval jsem Fíka s uplně vybitou baterkou,dodělanou baterkou Motorcraft.Po koupi té nové to chvíli šlo chvíli nešlo a po namontování rádia to přestalo jít uplně.Šel jen alarm.To rádio jsem montoval sám,ale nejsem si vědom,že jsem něco dokonil.montoval jsem ho i do auta co jsem měl předtím a nebyl problém.Všechny pojistky jsou v pořádku a rádio jede bez problémů a teď i ten dálkáč,ale nedovedu si to vysvětlit,že to jeden den nejde a druhý den je vše v pořádku.Je fakt,že jsem měl vydělaný kastlík u spolujezdce a potahal jsem všechny dráty co tam byly,jestli nejsou vypadené,nebo mají špatný kontakt.Ale pak jsem to zkoušel a stejně to nejelo.Takže záhadapelen píše:Pokud jezdit tak, jak jsi popsal, tak baterka bude dobita. Chyba se vyskytla pred mesicem nebo tesne po vymene baterky a pak uz ne?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti