"TVRDÁ REALITA"

Moderátor:Quickie
Odpovědět
Takeshi
Zkušený
Zkušený

Re: "TVRDÁ REALITA"

Příspěvek od Takeshi » 01.09.2010 22:34

už jsem viděl i auta,co borec z kapoty udělal křídla aby xenony mohl vyndat,ale to je hnus,jdou po ND no :roll:
ex Focus ST 200hp
ex Focus RS399 hp
ex Ford turboKUGA Mk2 TDCi 180hp
nyní BMW 335d
pokrok nezastavíš :cooler:

Mira
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira » 02.09.2010 11:13

pepe123: měl jsi třeba vypískované VIN na sklech??? je to teda mazec, po čem všem se jde. podle fotek se ničeho jiného netkli, takže kdybys měl v kufru 100tis. eur tak si jich nevšimnou. zmr*i
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG

pepe123
Junior
Junior

Příspěvek od pepe123 » 07.09.2010 20:19

FOKI: najhorsie na tom je to, ze urobia skodu, srat na ukradnute veci, ale odrezane kable, vytrhane zavity.. to najviac nasere..
MIRA: ziadne win, klasika bez vsetkeho, aj folii. ale uz som to predychal.
Ford Focus combi 1.8 TDDi Ghia, r.v. 1999, black, 66kW
[img:1gcj4sat]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:1gcj4sat]

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 08.09.2010 16:14

nenasel jsem lepsi prispevek kam toto umistnit .

http://www.novinky.cz/krimi/210898-muzi ... 6-let.html

nebudu brat v potaz to z jake mensiny pochazeli , ale budu se na to divat jako na zlodeje , pokud strazny objektu pouzil zbran , tak asi to nebylo bezduvodne , takze bych ho spis vyznamenal ze branil byť soukromy majetek , toto rozhodnuti statniho zastupce nebo policie nahrava zlodejum a stavi do nezavidenihodne situace poctive lidi .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Takeshi
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Takeshi » 08.09.2010 19:06

tAky jsem to četl a dost mě to zarazilo co je to za bordel :bebng:
ex Focus ST 200hp
ex Focus RS399 hp
ex Ford turboKUGA Mk2 TDCi 180hp
nyní BMW 335d
pokrok nezastavíš :cooler:

HmerX
Test driver
Test driver

Příspěvek od HmerX » 08.09.2010 20:39

A ještě někdo bude něco řešit ohledně diskriminace :x Dělat ta havěď nebude ale ...... :evil:
Ford Focus 2005 2,0 TDCi

jack-3d
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jack-3d » 09.09.2010 09:28

Co kdyby ji nepoužil a těch pět hajzlů by ho zmlátilo a zbraň mu ukradli?! Mohli by ho tou zbraní zabít a svést to na sebeobranu a vyvázli by z toho bez poskvrny. Nebo pokud by mu ji sebrali, ukradli železo, chlapíka by vyhodili a ještě by mu napařili pokutu.

Kdyby mě obestoupilo 5 nasranejch cikánů a já měl zbraň, zachoval bych se podobně.

Tohle se stát například v Americe, strázce by dostal vyznamenání a přidáno. V tom jsou jejich zákony trochu jinde. Vstoupíš na pozemek s úmyslem krást, strázce tě může zastřelit.
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW

spoofan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od spoofan » 09.09.2010 09:54

Neni nad dobreho souseda, priklad ze Slovenska:
http://zahorie.sme.sk/c/5537751/v-dome- ... ufali.html
Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V

TreboR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TreboR » 09.09.2010 10:02

Kdyby se to mi stalo, tak bych jednal nejspis stejne, ale tady je obvineni bohuzel na miste, pokud se nemylim, tak nemeli by podle predpisu (stejne jako policajti, kdyz se nejedna o utok) strilet do nebezpecnych casti tela, jen do ruky, nohy a tak, aby znehybnely, to by na miste urcite neumrel, to byla bud hlava nebo zasahl nejaky organ. Tady ten se opravdu dotal do trapasu...z pravniho hlediska. I kdyby na nej cikan utocil s nozem, tak by ho stejne obvinili. Nutna obrana musi byt primerena utoku...a k tomu jeste ovlada zvran, je vyskolenej, to vsechno hraje v jeho neprospech. :(

Jinak k deskriminaci, vsude, kde byla diskriminace a zacina se proti ni neco delat, tak to rychle preroste do opacne diskriminace. Treba v Americe, kdyz jste zamestnavatel, tak musite pri vyberu kandidata uprednostnit cerneho...dobry, co? Kdyz jsou oba uplne stejne, tak bily nedostane praci protoze je bily, nebo zamestnavatel bude obvinen z diskriminace.
Focus 1.4 16V 55kW, r.v. 2004

TreboR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TreboR » 09.09.2010 10:05

Neni nad dobreho souseda, priklad ze Slovenska:
http://zahorie.sme.sk/c/5537751/v-dome- ... ufali.html
Hrozny... :wallbash:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 09.09.2010 10:19

TreboR píše:Kdyby se to mi stalo, tak bych jednal nejspis stejne, ale tady je obvineni bohuzel na miste, pokud se nemylim, tak nemeli by podle predpisu (stejne jako policajti, kdyz se nejedna o utok) strilet do nebezpecnych casti tela, jen do ruky, nohy a tak, aby znehybnely, to by na miste urcite neumrel, to byla bud hlava nebo zasahl nejaky organ. Tady ten se opravdu dotal do trapasu...z pravniho hlediska. I kdyby na nej cikan utocil s nozem, tak by ho stejne obvinili. Nutna obrana musi byt primerena utoku...a k tomu jeste ovlada zvran, je vyskolenej, to vsechno hraje v jeho neprospech. :(

Jinak k deskriminaci, vsude, kde byla diskriminace a zacina se proti ni neco delat, tak to rychle preroste do opacne diskriminace. Treba v Americe, kdyz jste zamestnavatel, tak musite pri vyberu kandidata uprednostnit cerneho...dobry, co? Kdyz jsou oba uplne stejne, tak bily nedostane praci protoze je bily, nebo zamestnavatel bude obvinen z diskriminace.

to je podla zakona , nevim jestli se ti to nekdy stalo, ale pokud te nekdo chce okrast nebo napadnout , pokud budu mluvit z vlastni zkusenosti , tak co se napadeni tyka , bylo to tak rychle ze jsem nevedel ani jak jsem se dopotacel k telefonu aby mi nekdo zavolal zachranku , a byl jsem rad ze jsem vypadl z mlaticky a docela by me zajimalo co je adekvatni nutna obrana kdyz te napadnou dve dvoumetrova hovada vazici 130kg ? mam z toho trvale nasledky na cely zivot a i kdyz zbran ovladam tak nevim jestli bych mel cas mirit na ruce nebo nohy .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

TreboR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TreboR » 09.09.2010 10:29

Foki:

ja to dobre chapu, napsal jsem, ze bych jednal nejspis stejne. Ale tady jde o zauceneho pracovnika ostrahy, maji svoje predpisy. Co se tyce primerene obrany, tak je v zakonu (okolnosti vylucujici pravni odpovednost - http://www.sagit.cz/pages/lexikonheslat ... oc_204.htm).
Tady urcite sehralo roli pri posouzeni to, ze to byli romove, zase by vsichni romove nadavali na soudce, ze je diskriminuje. Sorry, jestli jsem te nejak urazil nebo narazim na horsi subjektivni pocity. To jsem nechtel.

urquell
Nováček
Nováček

Příspěvek od urquell » 09.09.2010 10:39

TreboR píše:tak nemeli by podle predpisu (stejne jako policajti, kdyz se nejedna o utok) strilet do nebezpecnych casti tela, jen do ruky, nohy

Nutna obrana musi byt primerena utoku
Podle zpráv z médií to byl normální zaměstatnec jako každý jiný, podle dostupných informací se bránil napadení organizovanou skupinou a tam mu žádný předpis neukládá, kam by měl střílet, takový předpis by byl zcela nesmyslný a neproveditelný; představa, že se někdo může palnou zbraní byť na krátkou vzdálenost trefit do ruky či do nohy, je úplně zcestná, kdo nevěří, doporučuji vyzkoušet (a ve stresu, proti přesile, v konfliktu, ve vyhrocené situaci s nedostatkem času, za špatného osvětlení a cíl se hýbe...), to jsou představy z westernů, kdy hrdina na 100 kroků střelí padoucha do zápěstí; když už střílí, musí zastavit útok;

Nutná obrana podle zákona nemusí být přiměřená útoku, ale "nesmí být zcela zjevně nepřiměřená útoku", to může vypadat jako slovíčkaření, ale ve skutečnosti je v tom obrovský rozdíl.

Stydím se za to, že toho člověka, co byl v práci a chránil přitom něčí majetek a podle dostupných informací i svůj život, strčí do vazby a navrhují sdělit obvinění. Policie mu nepomohla ani ho neochránila a teď se na něm vozí. Že mezitím může přijít o práci, rodina o živitele, nikoho nedojímá. A možná má doma rodinu, které se přijdou pomstít kamarádi zastřeleného zloděje. (Btw. na Slovensku rodině toho nedávného střelce nikdo nepomohl, museli prostě utéct.)
Naposledy upravil(a) urquell dne 09.09.2010 10:44, celkem upraveno 1 x.
FoFo I 1.6/16V 74 kW 2002 kombi

Obrázek

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 09.09.2010 10:43

Stydím se taky. Musí už konečně těm hajzlům být jasná jedna věc: jdu páchat trestný čin, tak vědomě musím počítat s tím, že taky přijdu o život. Teď tu funguje tak, že jsou přesvědčený, že se jim nic nestane ani když je chytí policajti. Smutné :puke_r:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 09.09.2010 11:33

urquell : presne a vystizne co jsem psal v mem prispevku , pri napadeni neni cas premyslet kam ho trefit protoze to muze taky posledni na co clovek myslel .

a to s tim ze jako zamestnanec chranil majetek ,a za to by mel jit sedet , to je opravdu smutne a je to voda na mlyn zlodejum.

silverwolf : presne kdyz jdu pachat trestnou cinnost tak musim pocitat s tim ze to muze dopadnout i takto . to je to same jako bych jezdil rychle autem a myslel si ze stromy kolem silnic se mi budou uhybat a ze se vzdy vratim domu .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“