Psals o nahrání sw, teď o identifikaci DVD
Nezmatkuj.
Jsou tři možnosti (píšu po zkušenosti s velkou navigací DX ve VW Passat):
-
zanesená optika: vyndat, rozhodit, zkontrolovat uchycení vodící lišty optického členu, isopropylem nebo něčím podobným na čištění vypucovat čočku (pozor, tekutina ti nesmí nechávat zašedlý šlem), pak nasucho přeleštit uchošťourem pro mimina. Promazat vazelínou (spec.pro tyto účely, nějaká řidší řekl bych, měl jsem jí od mechanika Sony) a pečlivě složit zpět, pozor ať ti na stole nezbyde víc než jsi tam měl předtím
-
GPS - mapa se mi ve VW nechtěla zobrazit v okamžiku, kdy jsem při zpětné montáži špatně nasadil koncovku GPS antény (měl jsem separátní v rohu palubky) a navi nechytila satelity a nevěděla čí je a kde je. Po nasazení mapa fungovala. Tím pádem bych v Tvém případě prověřil anténu od A (střecha) do Zet (konektor u navi), jestli ti někde nechytá kostru, není přeseklá, naseklá nebo nějaký jiný renonc.
-
"základní deska" - něco se posralo na tištěném spoji. Řešení: sehnat kvalitní foťák, pozadí z šedého kartonu přes celou zeď, stativ, blesky s deštníkem a dálkovou spoušť (ne drátěnou, to bys vypadal jak amatér). Vyvážit bílou na šedou tabulku, vzít navigaci do ruky, postavit se před pozadí, hezky se usmát a zmáčknout spoušť nejlépe pětkrát, z toho už se dá kvalitní fotka na památku udělat. Fotku vystavit do fotogalerie a jít na
http://www.ebay.com.
Máš to seřazený od té nejjednodušší po nejtěžší, uvidíš která na Tebe padne

. Mnoho zdaru.