Mno zrovna PC jsem stavěl a nemám problém s tím když si někdo dotáhne náhradní díly jen je potřeba dopředu informaci zda budou pasovat se zbytkem jinak není problém,dneska pokud díl sedí a je "v pořádku" tak servis montuje a záruka je za práci ne za díl od toho je obchodník co ho prodal.tommula píše:no ja se jim nedivim, taky bych nebyl rad kdybych jel nekde na opravu PC a clovek si dodal svoje dily (bez mnou provereneho puvodu) a chtel pak po me zaruku....tomu plne rozumim, a nemam problem s tim ze zaplatim servisu za to co udela, i kdyz doda dily, ale to co mi rekli dnes me docela prekvapilo a prislo mi to az prilis...tak proto jsem to tady zacal rozvijet... a hledat jine reseni, ikdyz na brzdach setrit nehodlam uz kvuli rodine tak zas tolik do toho davat nechci i kdybych mohl jakoze nemuzu![]()
Ano už jsem se s tím setkal ale vždy jsem to vyreklamoval kus za kus a nebyl problém ,tady nejde o montáž ale o kus za kus pokud je vadný ,jasně OT to asi bude na druhou stranu když pár PC postavíš a funguje tak případný problém jde řešit nevidím důvod proč nedůvěřovat ,každý normální člověk chápe že nic není 100% a pokazit se může i nový díl stejně tak auto za 300t a za milion.tommula píše:tj ale vem si ze nejaky dil bude zlobit (kdyz to beru v PC) a prvni co zakaznik udela vola tobe ze to nejede a to ze ho posles do prde... jelikoz dily si dodal sam, je vec druha ale malokdo to chape a pak ty jsi za nejakeho podfukare co te oskubal..takze na to jsem dost opatrny po dlouholete zkusenosti
a muzes delat co chces, ale lidem to nekdy nevysvetlis...ale to jsme straasne moc OT
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů