K té nekonečné smyčce... Moje kamera (odkazoval jsem výše) umožňuje nastavit soubory s videi o délce 2,5 a 15 minut (AVI) a pokud zapnete funkci smyčky, tak jakmile je dosažena kapacita SD / SDHC karty smaže se nejstarší soubor ( o délce 2,5,15) a nahradí novým. Jasné ?
Onboard kamera
-
InvoX
- Nováček

Re: Onboard kamera
Odpovídal jsem Rumcajsovi, tvoji otázku jsem ani nezaregistroval
K té nekonečné smyčce... Moje kamera (odkazoval jsem výše) umožňuje nastavit soubory s videi o délce 2,5 a 15 minut (AVI) a pokud zapnete funkci smyčky, tak jakmile je dosažena kapacita SD / SDHC karty smaže se nejstarší soubor ( o délce 2,5,15) a nahradí novým. Jasné ?
-
frantik.17
- .

- Kontaktovat uživatele:
..teda musím říct, že jsem o tomto také přemýšlel, ale chtěl sem to na pevno, a dát to někam na klíček(mám na mysli šťávu po klíčku) jak už zde dříve bylo psáno......ale nenašel jsem vhodné místo, kde by mi nevadila, kde by splinula s interierem, a já ji nemusel pokaždé vyndavat a zandavat, ani natahovat kabel na napájení...........chtěl bych jí jenom zapínat a vypínat... 
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- C-Maxis
- Zkušený

2 InvoX: diky. Tenhle system vytvareni souboru se zda byt logicky. Jak dlouho to vydrzi nahravat bez napajeni kabelem? Pokud by to jelo jen na bateri, ulozi to spolehlive posledni soubor?
2 all: je pravda, ze nechavat neco v aute navic neni prilis vhodne. A nemusi to mit zadnou velikou hodnotu, staci, ze si to ten "cihlar" bude myslet.
Takze je tu maly problem:
1) bezproblemova automaticka funkce = nechavat trvale nainstalovano
2) "majetkove" bezpeci = pokazde ji umistovat a zapojovat kabel a zapinat
A uz to vidim, ze kdyz se to bude muset pokazde zapojovat, tak si pak clovek rozmysli, jestli ji na tu jizdu jen na nakup vezme. A klidne pri parkovani v hyper super centru do me nekdo nacouva = kamera by se hodila.
Takze by se hodil nejaky aktivni drzak
2 all: je pravda, ze nechavat neco v aute navic neni prilis vhodne. A nemusi to mit zadnou velikou hodnotu, staci, ze si to ten "cihlar" bude myslet.
Takze je tu maly problem:
1) bezproblemova automaticka funkce = nechavat trvale nainstalovano
2) "majetkove" bezpeci = pokazde ji umistovat a zapojovat kabel a zapinat
A uz to vidim, ze kdyz se to bude muset pokazde zapojovat, tak si pak clovek rozmysli, jestli ji na tu jizdu jen na nakup vezme. A klidne pri parkovani v hyper super centru do me nekdo nacouva = kamera by se hodila.
Takze by se hodil nejaky aktivni drzak
-
InvoX
- Nováček

Na baterii vydrží cca 1.5 - 2 hodiny
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Já si umístění představoval na pravou stanu dešťáku.Buď na přísavku na černé tečkování na skle nebo navrtat držák do zpětného...Kablík vytáhnout přes dešťák.Z pozice řidiče to neuvidíš a kamera má super výhled...
- veny
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
není to moc k tématu, ale řešilo se to tady taky...
http://www.lidovky.cz/pet-castych-pripa ... n-auto_mev
http://www.lidovky.cz/pet-castych-pripa ... n-auto_mev
-
Brehowicz
- Test driver

Krásny článek a jistě si z něho každy něco vezme obzvlášť přispěvovatelé ve vlákně o levém pruhu.
- veny
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
přesně tak jsem to myslel... 
- veny
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Stejně to není průkazný důkaz... K ničemu to v tomhle případě není... Zrovna včera jsme to řešili na srazu... No a dát 4.200,- za to že si budu natáčet jak nadávám na ostatní, to fakt nemusím... ZonixX to vychytal víc se svým fotákem za korunu 
- stand
- Zkušený

edit globe: vymazano
Paní nedělejte si tu tak okatou reklamu
Paní nedělejte si tu tak okatou reklamu
- C-Maxis
- Zkušený

Prukazny dukaz to asi nebude, ale pokud tam budete jen vy 2 a nikdo jiny neuvidi napr. to predjeti a vybrzdeni s naslednym tuknutim, tak i tohle muze pomoci. Zabery z prumyslove kamery na D1, jak vytlacil tu zenskou do prikopu taky asi nebudou uplne 100% dukaz a pro doplneni svedectvi to bylo OK.veny píše:Stejně to není průkazný důkaz... K ničemu to v tomhle případě není...
-
m.a.x.i.m.u.s
- Zkušený

Ztratil jsem svou kameru MD80 s 8GB kartou a budu to řešit s největší pravděpodobností držákem na sklo a telefonem.
Mám HTC Desire s Androidem a pro tento operační systém je tato aplikace http://www.dailyroads.com/voyager.php
Jen je škoda, že údaje o času, datu, rychlosti a souřadnicích jsou zobrazeny pouze při přehrávání v onom programu, ale po vytažení videa do PC tyto údaje nejsou viditelné.
Mám HTC Desire s Androidem a pro tento operační systém je tato aplikace http://www.dailyroads.com/voyager.php
Jen je škoda, že údaje o času, datu, rychlosti a souřadnicích jsou zobrazeny pouze při přehrávání v onom programu, ale po vytažení videa do PC tyto údaje nejsou viditelné.
Ex ST220 model 2004
- Damon
- Test driver

Už měto se*e tento týden 2x vybrždění od debilů,jeden u BN a druhý na D1. Už mám odjednáno:
http://www.dealextreme.com/p/5-0mp-cmos ... trol-50101
http://www.dealextreme.com/p/5-0mp-cmos ... trol-50101
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- jednaminus
- Nováček

- Přílohy
-
- sku_47868_1_small.jpg (1.86 KiB) Zobrazeno 4062 x
-
- sku_47868_5_small.jpg (2.08 KiB) Zobrazeno 4065 x
-
- sku_47868_6_small.jpg (3.56 KiB) Zobrazeno 4063 x
nimbus silver mondeo combi 2.0 107kw 01 celoroční 8,6/100km
- C-Maxis
- Zkušený

Vypada to zajimave. Ale ja osobne nerad kupuju na DX cokoli, kdyz to nema alespon nekolik uzivatelskych recenzi. 640x 480 ovsem neni nic oslniveho.