Myslím ,že tohle nářádíčko se koupit tak lehce nedáMagic píše:A co kdybych to chtěl jen narovnat, možná trochu postříbřit a naleštit? Není lepší koupit nové?Dany píše:Nic si z toho nedělej, chirurgie je již v dnešní době velká čarodějkaMagic píše:já už těma rokama pozoruju, že ho mám trochu nakřivo![]()
Anténa
- bofi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Byl - Focus Kombi 2001, 1.8 TDdi, Byla - Fiesta 1,25 16V 55kW, 1998
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Pánové, tak mi včera nějaký dezolát ukradl tu moji malinkatou anténečku. Kdybych ho chytnul, tak mu s ní vypíchnu oči
Neměl jsem tucha kde a kdy se to stalo, ale když jsem šel dneska ráno k autu, tak se nějaký týpek bavil s (asi) manželkou o krádeži antény. Tak jsem se ho zeptal, jestli se ztratila jemu, tak že jemu prý ne, ale kolegovi z Focusa. Fakt, u nás musí být nějaký Focusofil zatížený na antény. Nejhorší však je, že se mi to ztratilo z ohrazeného parkoviště, takže ten pomrd (sorry) musel přeskočit plot a vzít je. Šel ale asi jenom na antény, protože modré hliníkové ventilky zůstaly na kolech.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ještěže mi nejde odmontovat, jak je zatuhlá
, nj ale to mi zase může nějakej mamrd urvat i kus střechy
ruky bych takovým hajzlům zpřerážel
ruky bych takovým hajzlům zpřerážel
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ihrdlick píše:Pánové, tak mi včera nějaký dezolát ukradl tu moji malinkatou anténečku. Kdybych ho chytnul, tak mu s ní vypíchnu očiNeměl jsem tucha kde a kdy se to stalo, ale když jsem šel dneska ráno k autu, tak se nějaký týpek bavil s (asi) manželkou o krádeži antény. Tak jsem se ho zeptal, jestli se ztratila jemu, tak že jemu prý ne, ale kolegovi z Focusa. Fakt, u nás musí být nějaký Focusofil zatížený na antény. Nejhorší však je, že se mi to ztratilo z ohrazeného parkoviště, takže ten pomrd (sorry) musel přeskočit plot a vzít je. Šel ale asi jenom na antény, protože modré hliníkové ventilky zůstaly na kolech.
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
si to dá na očipovanou Ochcávku 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- herizn
- Pokročilý

- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
Fuks
- Zkušený

Když to není jenom anténa. Kradou se i stěrače, čepičky z ventilků, lakovaný kryty ze zrcátek...... co jde rychle sundat. Když jsem měl 306-ku Peugeota, tak mi někdo chtěl ukrást kryt ze zrcátka, ale asi ho někdo vyrušil, protože akorát ulámal packy za který to drželo a nechal to tam. Zůstalo to držet za jednu packu. Stejně už to není k ničemu, tak nevím o co mu šlo. 
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
Fordik
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Zmlátit aby se nemohl hýbat,mít na sobě kuklu aby neviděl tvůj obličej a zařídit aby neviděl spz. Pak ho naložit do zavazadlového prostoru, odvézt za město a tam ho ponaučit,že tohle se nedělá. Nejlépe mu vzít doklady a pohrozit,že pokud se tvému nebo sousedovic autu něco zase ztratí,tak že si pro něho znovu přijdeš. A to ti říkám, že ti bude to auto ještě v noci sám hlídat!pelen píše:Pak by jsi sel sedet za ublizeni na zdravi a nikdo by se uz neptal, jak to vse zacalo.peky píše:Takový by bylo nejlepší chytit a ani nevolat policajty, stejně by je pustily, ale udělat z něj mrzáka aby příště už nic nemohl.
Jinak antény se prodávají taky takové ty žraločí ploutve co se dávají např. na BMW.Ta jde sundat jen zevnitř.