Ale to asi neni pro cleny tohoto fora zajimave. A nebo se mu to tam neveslo?

Nějak celou tu narážku nechápu/nebo co to má být :-/Roger RS píše:Bud tam autor clanku nebyl a nebo je slepy, ale zarazi me, ze si nevsiml, ze tam jezdil take Ford Focus RS?!
Jen mě zarazilo, pokud jsem správně na FORD FOCUS FORUM, že v tom příspěvku není ani jedna zmíňka o tom, že tam Ford Fokus RS jezdil. Toť vše.cizaa píše:Nějak celou tu narážku nechápu/nebo co to má být :-/Roger RS píše:Bud tam autor clanku nebyl a nebo je slepy, ale zarazi me, ze si nevsiml, ze tam jezdil take Ford Focus RS?!
Jako že je v galerii jen fotka Focusu RS Mk1 a ono tam bylo i něčí (Tvoje) RS Mk2? Nebo že není fotka hned v článku, nebo co?!
Můžeš formulovat přesněji? Dík
Se najez, ne?!ZonixX píše:jsem nervozni, pac mam hlad & kdybych vedel, ze mne fotis, tak se usmeju ...tady na kluky z fora
Ano, dovolil jsem si vyjádřit svůj názor. Na tvé invektivy nebudu reagovat, tva slova mluví sama za sebe.Johnik píše:Cizaa to myslím velmi přesně vysvětlil za mě. Zmiňoval jsem se v textu o tom co mě nejvíc zaujalo. To, že to někdo jiný viděl jinak, je věc jiná, ale článek jsem psál já a ne někdo jiný. První příspěvek tady na foru a hned takové hov*a. Poslyš Rogere odkuď že ty seš?
Přidávám ještě pár fotek zmíněného Focusu a ZonixXe.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů