Jj, tak dlouho se mi kolem baráku motali hnědočeši až nás v srpnu vybrali. Nejlepší na tom bylo, že za barákem u bazénu seděla manželka, švagrová a tchýně. Před měsícem mi přišla od Policie zpráva, že je čapli. Kámoš mi potvrdil, že to jsou oni. Problém je v to, že jim není 15. Jsem zvědavej jak to dopadne.Dany píše:Ono by se i vyplatilo tam hodit tu anténu od pageru. Myslím, že z krádeží focsu by si to zajisté rozmyslel. Ty a kde se ta antena vůbec aplikuje?? A jak to pak uděláš, aby tě nechytili??![]()
Kolem mého fíka chodí denně tlupa cigánů o 6ti až 8mi členech a není mi to dvakrát příjemné. Denně nám čumí na barák a na auta a po zkušenosti z poklicema bych nechtěl riskovat.
hod sem odkaz, nech sa na to pozrieme tiežNoah píše:Pridavam do tohoto prispevku svoje zabezpeceni.. GSM alarm cena cca i s telefonem a kartou nepresahne 1500Kc 1 okruh poplachovy,3 informacni formou bud SMS nebo prozvonenim.Ovladani 2 rele pomoci SMS kdy je mozno na dalku prerusit zvoleny okruh.Na tenhle alarm jsem narazil cirou nahodou na webu autor zasila plosny spoj+naprogramovany procesor..stavba neni nijak slozita na oziveni ..jen drobet peclivosti pri pajeni ale vysledek stoji za to.
vyzerá to velmi zaujímavo, doma to prestudujem..Noah píše:http://www.dhservis.cz/dalsi_1/dhs003.htm#0 jeden alarm mam doma jako domovni,druhy v aute samozrejme s jinymi cidly.Kdyby se nekdo pro stavbu rozhodl jsem ochoten poradit co a jak.Netvrdim ze to neni k ukradnuti ale alespon v dobe kdy kazdy nosi mobil u sebe vi ze se mu neco s Fofikem deje.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů