Snad by som mal teda aj moj pohlad na to napisat. Uz do ss som ti na tu otazku napisal, ze ja som si s tym majitelom nic nedohodoval a nikdy som mu ani nepisal. Nech som uz akykolvek, poza chrbat by som veci neriesil. Preco som odstupil od kupy? Proste ked som videl cenovy rozdiel tych 500eur tak ako prve mi prebehlo hlavou ze ma chce niekto odrbat. To, ze v tej cene je vlastne ten servis, oprava a tvoj cas venovany mne, sme si vyjasnili az potom. Ja som sa ti za odstupenie od kupy ospravedlnil. V konecnom dosledku, predsa len finalna cena s prihlasenim na svk je skutocne o nieco vyssia ako trhova cena podobnych aut na svk. Ako som pisal, ja som co sa tyka aut laik a aky je technicky background do aut od teba a od inych predajcov nevidim. Preto som povazoval za primeranu cenovu hladinu auta priemernu cenu danych aut predavanych u nas. Inak, keby som nebol nasiel ten inzerat, tak to auto by som bol kupil.foki píše:tak jsem mluvil s majitelem a uz si to nekdo zamluvil zrovna vcera kdyz mi napsal ze to podruhe rusi . to je nahoda .
juradeus píše:foki píše:trhova cena podobnych aut na svk. Ako som pisal, ja som co sa tyka aut laik a aky je technicky background do aut od teba a od inych predajcov nevidim. Preto som povazoval za primeranu cenovu hladinu auta priemernu cenu danych aut predavanych u nas.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti