btw, tieto viacpruhove kruhace by aj tak mali radsej zrusit

i to by se dalo vzít, ale z cajdovy kresby nejde odhadnout jak je kruháč veliký, kolik je tam místa a vzdálenost mezi výjezdy, taky vozidla budou v jiném postavení atd. samozřejmě, že pokud dodržím výklad pojmu Dej přednost v jízdě ( proto jsem se na to ptal ) a najedu na kruháč, tak budu dál pokračovat aniž bych někomu dával přednost.Jairo píše:...... ALE ak uz sa dostanem autom do tohto praveho pruhu, som uz kvazi na hlavnej ceste a nemam dovod davat prednost autam v lavom pruhu, ktore chcu opustit kruhac. ....... .......
-Treba si uvedomit,ze ked uz sa dostanem na kruhac,som na hlavnej ceste!Potom mam logicky ja-cervene auto-prednost.
samozřejmě, protože máš rozum a chladnou hlavuRadek 1.8 16V píše: Já teda sedět v modrým autě, tak si sakra rozmyslím to tam před to červený poslat a spoléhat, že mám přednost. Určitě bych počkal až červený projede a pak bych odbočil do pravého pruhu. .......
jsem v hokně a dlouho mi trvá, než se mi načtou fotky, takže jsem ho neviděl, ale taky platí, že při odbočování, je řidič povinen najet do odbočovacího pruhu ihned a ne až na konci, pak by totiž nedocházelo k souběžné jízdě atd. a následně k těmto debatámRadek 1.8 16V píše:Skubi: na str.4 dával Čajda fotku a právěže ten kruháč není žádnej šmudla, ale pořádnej macek.
[Přípona doc byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
Já to ještě otevřuSkubi píše:... jednoznačně červené při najetí musí dát přednost v jízdě -...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů