[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NpZ2VqXIFQA[/youtube]

ono by to fakt chcelo na najaku stenu,lebo som z toho presne prekvapeny,ako Kota
 ono by to fakt chcelo na najaku stenu,lebo som z toho presne prekvapeny,ako Kota 

No a budu muset zajet někam do servisu, aby mi seřídili světla, jelikož jsem je obě vydělával ven a budou rozhozené.
  No a budu muset zajet někam do servisu, aby mi seřídili světla, jelikož jsem je obě vydělával ven a budou rozhozené.

,tak bys mohl do jednoho hodit klasickou žárovku cos tam měl.Pokud to tedy není tak náročný...
 ,tak bys mohl do jednoho hodit klasickou žárovku cos tam měl.Pokud to tedy není tak náročný...  Díky!
  Díky!
 no, až nějaká výbojka odejde, tak to udělám.
 no, až nějaká výbojka odejde, tak to udělám.

A necháš to takhle napořád nebo budeš v brzké době dávat čočky?
 A necháš to takhle napořád nebo budeš v brzké době dávat čočky?

a taky nic...uff
 a taky nic...uff   (nezastavili mě). Přikládám i foto jak to svítí. No a pokus o vyfocení výbojky
  (nezastavili mě). Přikládám i foto jak to svítí. No a pokus o vyfocení výbojky  

zrovna včera jsem jel za focusem s hid sadou, svítil mi na anténu na střeše......myslel jsem že vyzkočim z auta a světla mu prokopnu, jel zamnou 45 minut....
  zrovna včera jsem jel za focusem s hid sadou, svítil mi na anténu na střeše......myslel jsem že vyzkočim z auta a světla mu prokopnu, jel zamnou 45 minut....

Dneska pojedu někam na optiku, ať mi to poštelují
  Dneska pojedu někam na optiku, ať mi to poštelují   Ale jak říkám, zatím na mě nikdo neblikal
  Ale jak říkám, zatím na mě nikdo neblikal   a mi ty světla neprokopneš, že ne ?!
  a mi ty světla neprokopneš, že ne ?! 

raději zajedu někam do servisu, ať mi to za 100,- seřídí.
  raději zajedu někam do servisu, ať mi to za 100,- seřídí.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host