tedy za 22 ?Stastlivec píše:bez dvou za dvacet

tedy za 22 ?Stastlivec píše:bez dvou za dvacet
no vidíš a pro mě naopak ostrov svobodného slova podle vlastních očí , pro mě je žumpa ČT1,seznam zprávy či novinky.cz a perla je Echo24 .FLA píše:parlamemtni listy úplná zumpa
mylis si pojem slobodného slova zo šírením hoaxov a konspriacnych teórii a podobnych nezmyslovjarod72pm píše:no vidíš a pro mě naopak ostrov svobodného slova podle vlastních očí , pro mě je žumpa ČT1,seznam zprávy či novinky.cz a perla je Echo24 .FLA píše:parlamemtni listy úplná zumpa
Když to tak sleduju že si připomínáme naši ostudu a řešíme který komunista byl lepší nebo horší tak je mi na blití navíc tohle posíláme ven ! A k tomu pár pomatenců na ulici kteří si tuhle událost vyložili po svém a tahají do toho politiku dnešních dnů včetně urážení prezidenta a premiéra to je pro svět opravdu vizitka jak čech je obyčejný hloupý honza co je naštvaný jen proto že někdo si dovolil mít jiný názor . Pár lidí Pražské kavárny kteří řeknou svůj názor do médií a myslí si že mluví za zbytek národa to je opravdu vizitka našeho národa. Já ty sračky vypínám , tohle nás nikam neposune.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host