Hmm, tak kombi pěkný pálky
Focus 3 v roku 2011
- Miguelicek
- Test driver

Re: Focus 3 v roku 2011
Už to studuju 
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
kombi dost priplatok, ale zas miesta co s tym ziskas je kopa...
ja sa uz tesim ked zacnu pobehovat na cestach
edit: pozram ze moznosti je vela, tie zvyhodnene sady su super, no chcel by som mat zvysnych 700 tis czk aby som si mohol povyberat...
ja sa uz tesim ked zacnu pobehovat na cestach
edit: pozram ze moznosti je vela, tie zvyhodnene sady su super, no chcel by som mat zvysnych 700 tis czk aby som si mohol povyberat...
- Miguelicek
- Test driver

Přesně misoo, 700tisíc
Ale ať chceš nebo nechceš, minimálně 500tisíc si budeš muset na nové připravit 
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
nuz hold nove je nove... a hlavne ked aj to nove je nove !
ale bud rad, ked som kupoval nove ja, tak to bolo cele drahsie hadam o 20-30% !!
ale bud rad, ked som kupoval nove ja, tak to bolo cele drahsie hadam o 20-30% !!
- Anndy
- Test driver

Ale za 700 tis je mozne uz mat auto o triedu vyssie s podobnou vybavou... 
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no to je pravda... len ci aj s takym vykonom
takouto cestou o chvilu skoncis u veyrona 
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
AUTO.CZ - prve jazdne dojmy
http://www.auto.cz/ford-focus-prvni-jizdni-dojmy-54770
A jak se s Focusem jezdí? To záleží na tom, jakou motorizaci zvolíte. Já začal s dieselem a byl jsem poněkud rozčarován. Řízení je sice přesné a strmé, je v něm ale silně cítit asistence posilovače, jenž se neustále snaží vracet volant do přímého směru. Podvozek extrémně dobře tlumí nerovnosti, v tomto ohledu dnes v kompaktní třídě nemá konkurenci, ale auto zatáčí neochotně, elektronická náhražka diferenciálu se zvýšenou svorností má spoustu práce s jeho nedotáčivostí a v rychle projížděných zatáčkách dávají najevo přední pneumatiky svou nelibost hrnutím a pískáním. Vzhledem k absenci informací v řízení a absorpci všech signálů tlumiči se s naftovou verzí musí jezdit víceméně odhadem, komunikace auta z řidičem se blíží nule. Pochvalu v tomto případě zaslouží snad jedině účinné brzdy se skutečně vynikajícím dávkováním.
O to větším kontrastem je přesednutí do benzinové verze. Jako bych seděl v úplně jiném autě. I zde platí, že je nový Focus neuvěřitelně komfortní, mám pocit, jako bych řídil Renault Laguna a ne kompaktní hatchback, přitom se v zatáčkách naklání jen naprosto minimálně. Řízení je taktéž velmi přesné, ostré a sportovně tuhé, chybí ale otravná „asistence“ posilovače a řízení tak působí přirozeně, nejvíc asi připomíná aktuální Hondu Civic, takže si auto i přes přechod na elektrický posilovač prakticky nijak neuškodilo. Vytratila se i tupá nedotáčivost nafťáku a Focus se tak vůbec nebrání dovádění na klikatých okreskách, kde má možnost předvést schopnosti špičkově vyladěného podvozku.
edit : konecne nejake fotky "nazivo", v tej tmavej striebornej mu to velmi slusi
http://www.auto.cz/ford-focus-prvni-jizdni-dojmy-54770
A jak se s Focusem jezdí? To záleží na tom, jakou motorizaci zvolíte. Já začal s dieselem a byl jsem poněkud rozčarován. Řízení je sice přesné a strmé, je v něm ale silně cítit asistence posilovače, jenž se neustále snaží vracet volant do přímého směru. Podvozek extrémně dobře tlumí nerovnosti, v tomto ohledu dnes v kompaktní třídě nemá konkurenci, ale auto zatáčí neochotně, elektronická náhražka diferenciálu se zvýšenou svorností má spoustu práce s jeho nedotáčivostí a v rychle projížděných zatáčkách dávají najevo přední pneumatiky svou nelibost hrnutím a pískáním. Vzhledem k absenci informací v řízení a absorpci všech signálů tlumiči se s naftovou verzí musí jezdit víceméně odhadem, komunikace auta z řidičem se blíží nule. Pochvalu v tomto případě zaslouží snad jedině účinné brzdy se skutečně vynikajícím dávkováním.
O to větším kontrastem je přesednutí do benzinové verze. Jako bych seděl v úplně jiném autě. I zde platí, že je nový Focus neuvěřitelně komfortní, mám pocit, jako bych řídil Renault Laguna a ne kompaktní hatchback, přitom se v zatáčkách naklání jen naprosto minimálně. Řízení je taktéž velmi přesné, ostré a sportovně tuhé, chybí ale otravná „asistence“ posilovače a řízení tak působí přirozeně, nejvíc asi připomíná aktuální Hondu Civic, takže si auto i přes přechod na elektrický posilovač prakticky nijak neuškodilo. Vytratila se i tupá nedotáčivost nafťáku a Focus se tak vůbec nebrání dovádění na klikatých okreskách, kde má možnost předvést schopnosti špičkově vyladěného podvozku.
edit : konecne nejake fotky "nazivo", v tej tmavej striebornej mu to velmi slusi
- No Name
- Pokročilý

Mondeo Titanium Kombi 2.0 TDCi Duratorq 163k = 576.000,-Kč... stačí?misoo píše:no to je pravda... len ci aj s takym vykonomtakouto cestou o chvilu skoncis u veyrona
Ford Focus I Comfort 5dv. 1.6 Duratec 100PS

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT
- focusfan
- Nováček

no, nevim jak pro koho, ale pro mě je nový focus bomba
potěšila mě ta recenze s nejsilnějším benzínem...že šlape jak hodinky a života má v sobě dost. Možná za rok, dva vyměnim stávajícího fofíka za nového. Tedy pokud budu mít přebytečné penízky
což bude náročné, co jsem studoval ty ceny. Přijdou mi trochu napálené... Snad to půjde postupně dolů. Jaku náhradu bych si představoval kombi s 1.6 134kw
tak třeba se mi poštěstí...
měl jsem: FF 2.0 DURATEC (SPORT) - KOMBI r.v. 2006
mám: FORD FOCUS 1.6 ecoboost (150k) - KOMBI r.v. 2014, titanum, burnished glow
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 4#p1015924
-
MK2
- Test driver

Mě se líbily s toho článku poslední věty...
To jen omezená komunita petrolheadů zamačkává slzu, protože se z jednoho z nejzábavnějších a jízdně nejatraktivnějších kompaktů (pokud ne vůbec nejzábavnějšího) se stalo jen další mainstreamové auto, konstruované tak, aby uchvátilo rozhodující masu běžných zákazníků a aby vyhrávalo srovnávací testy. I nadále vyvolá v řidiči svou perfektní technickou propracovaností nějaké emoce, ale nebude jich ani zdaleka tolik, jako dříve. Ale v pohodě, už si zvykáme, že se systematicky pracuje na naší likvidaci. Nejlepší auta pro řidiče prostě už vyrobena byla...
Jinak k těm cenám... zájem bude spočátku asi veliký takže si zřejmě můžou dovolit takové ceny. Až zájem opadne tak půjdou s cenou dolů.
To jen omezená komunita petrolheadů zamačkává slzu, protože se z jednoho z nejzábavnějších a jízdně nejatraktivnějších kompaktů (pokud ne vůbec nejzábavnějšího) se stalo jen další mainstreamové auto, konstruované tak, aby uchvátilo rozhodující masu běžných zákazníků a aby vyhrávalo srovnávací testy. I nadále vyvolá v řidiči svou perfektní technickou propracovaností nějaké emoce, ale nebude jich ani zdaleka tolik, jako dříve. Ale v pohodě, už si zvykáme, že se systematicky pracuje na naší likvidaci. Nejlepší auta pro řidiče prostě už vyrobena byla...
Jinak k těm cenám... zájem bude spočátku asi veliký takže si zřejmě můžou dovolit takové ceny. Až zájem opadne tak půjdou s cenou dolů.
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to je diesel, to by mi museli dat dole este 200 tis !!No Name píše:Mondeo Titanium Kombi 2.0 TDCi Duratorq 163k = 576.000,-Kč... stačí?
- Anduril
- Test driver

Jsem zvedavy, kdy se tu na foru nejaky FF3 objevi 
Musim rict, ze ceny jsem cekal o neco nizsi.
Musim rict, ze ceny jsem cekal o neco nizsi.
- FUGAS
- Test driver

No bohužel musím konstatovat, že FF3 není auto pro mě a nevidím v něj nástupce mého současného FF2. Hatchback se mi prostě nelíbí (ten zadek je naprosto příšernej), sedan se mi líbí, ale sedan nechci už z principu (již jsem měl a nikdy více, děkuji) a kombi je sice krásné, ale nebudu připlácet za něco, co nepotřebuji. Mrzí mě, že to musím říct, ale na trhu jsou v současné době 2 auta, která bych bez rozmýšlení bral radši než FF3 
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
- Anduril
- Test driver

Jj, taky bych bez rozmysleni radeji bral Dodge Charger nebo Challenger 
- FUGAS
- Test driver

Ty voe
, já myslel ve stejné třídě a cenové relaci, kapišto?

bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009