Mno právě že mě ještě nikdo nenachytal a tyhle lidi včetně tebe to strašně štve.Stále dokola si proti mě jedete ty svoje teorie ale i skrz základní věci jsi prostě mimo a já ti to nežeru ! I kdyby jsi to tu opakoval stokrát tak ty si tomu věř ale na mě to neplatí.Já se ti divím že za tu dobu jsi nepobral aspoň trochu rozumu a nenechal toho. Tvoje pravda ně nezajímá,mám raději ověřené fakta a reálné argumenty ,když se dokážeš hádat o barvě světla tak to je už trochu ujeté.I proto jsem dával jednu z mála rozumných recenzí o žárovkách aby tu měl člověk i jinou představu o světlech než tu tvoji.stano. píše:Niekto s tebou nesuhlasi, alebo ta nachyta na hruskach, a uz hned zacnes prskat a urazat.jarod72pm píše:stano. že ty se vždycky nasereš tam kde tě hovno třeba. Já si tu dobu prožil jako student i když jsem nebyl s kámošema na václaváku tak se to řešilo i na Moravě. I když nejsem politolog a nepsal historii do učebnic ledacos si z té doby pamatuji a po té době umím i posoudit. Třeba i to proč mě nevzali na školu (důvod) a třeba proč mě tahali k vyslechu když nás tajnej tahal z trojebusu za nevhodné chování . (jo kraviny ale doba už byla taková)
S tím povyšováním mám podobné zkušenosti od tebe ve vlákně o žárovkách. Nazdar
Ako vo vlakne, ktore spominas. Tebe nestacia testy, laboratorne dokazy, vysvetlena teoria. Ty si si tocil svoje a urazal ma len preto, ze som poukazoval na to, ze nemas pravdu.
SI presnym prikladom toho, ze s vekom neprichadza rozum a rozvaha.
A jako mravokárce kdo koho poučuje a co zažil nebo ne jsi docela drzý.15 let je pro mě už hranice generačního rozdílu ale to asi nevíš proč taky že. I v 17 letech si člověk všímá nebo dokáže všímat a posuzovat víc věcí jako 2 leté dítě.Ale to taky asi nevíš ,jinak by jsi nepsal opět ty tvoje fantasmagorie.