Android OEM Ford rádio

Odpovědět
solfan
Test driver
Test driver

Re: Android OEM Ford rádio

Příspěvek od solfan » 10.02.2021 08:46

hunger píše: 09.02.2021 22:11 Dneska mi přišel Awasafe(Junsun). 2GB ram 32GB 4 jádro, mám mobil se Snapdragonem 865 a tohle mi opravdu nepřijde pomalejší, jako rádio to funguje skvěle, jako navigace taky. Problém to má s chromem, žádnej extra velký, jen je to o něco pomalejší pri náběhu, ale s Operou už žádný problém není. Za 160 dolarů a s dopravou z polska za 4 dny není co řešit.

Jediný co mě štve je ten hodinový mod, vyřešil jste někdo aby šlo rádio zapnout i při vypnutém klíčku?
no nechci ti brat iluze, ale srovnavat se snapdragonem 865, co je nejvykonnejsi procesor minuleho roku, fakt ne. to ze se ti to po prvnim spusteni tak zdalo, mozna, ale vyrdrz, ono to prijde.
ono to fungovat bude, ale zalezi, co od toho ocekavas.

blackbox80: kdyz jsi si delal nejaky prehled, jake znacky ti prisli v pohode? Dik.
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat
Obrázek
Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,
Obrázek

hunger
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od hunger » 10.02.2021 10:20

ScorpionSX píše: 09.02.2021 22:28 A ako rýchlo ti ten Junsun nabieha? Napr. po noci v aute, tak ráno dokáže nabehnúť ihneď, resp. po 2-3 sekundách? Alebo musíš čakať kým nabootuje celé nanovo, tzn. nejakých tých 20 sekúnd?

Hodinový mód ako má Ford z toho bez úpravy kabeláže bohužial nedostaneš :(
Stand-by tam je nastavitelný, mě boot nevadí, takže tam mám 0 min a radio se rebootuje pokaždé, zkusim to přenastavit.

Solfane Iluze mi nebereš, je tam čistej Android 10, takže to nemá důvod aby se to cyklilo, všechny appky, co jsem tam chtěl dát, Waze, mirorlink Autoboy atd jsem tam už narval. Včera jsem si s tím hrál na místě spolujezdce asi 3 hodiny. Jinak zákázat a killnout appky není problém. Máš pravdu uvidí se, ale vzhledem k tomu že už tam nic přidávat nehodlám, tak teď jsem na maximálním zahlcení systému a kromě diagnostických dat tam nemá co bobtnat. Jak řikám je to sranda za 3500, kupoval jsem to hlavně proto, že BT modul do Visteona stojí 1500. Co se přijmu signálu týče, tak je OK, chytám v Praze hitradio Magic ( černá hora) a to má problém chytat i sony 6000CD co mám v mondeu.

Jinak co se hraní bez klíčku týče, mělo by stačit spínačem propojit 30 a R u spínačky a mělo by to hrát. Tohle řešení mi nevadí, protože je to jenom pro případy, kdy se budu motat okolo kufru a nebudu chtít aby mi někdo skočil do auta s klíčkama.
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8

ScorpionSX
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od ScorpionSX » 10.02.2021 10:53

Skús pls ten standby čas vyskúšať, velmi by ma to zaujímalo na týchto lacnejších rádiách. Moc som neveril že to dokáže niečo iné ako PX30, PX5 a PX6, ale zrejme to vedia aj iné procesory a bude to asi záležitosťou MCU...resp. na procesore to záležať nebude.

Inak s tým tunerom je to skôr o tom, že ti stanice prelaďuje o 106 aj keď nemusí a signál je dobrý, ja tiež napríklad nemám problém s horším tunerom naladiť stanice ktoré tu majú signál, ale počas jazdy sa mi prelaďujú úplne zbytočne a bez nejakej logiky - často aj keď vyjdem mimo signál drží proste šum a nepreladí...a naopak, keď je super signál, výborný zvuk, tak zrazu preladí a nenaladí nič.
:arrow: Roman_Ko211
Ford Focus MK2 2005 1.8TDCi - GALLERY

hunger
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od hunger » 10.02.2021 11:28

Scrorpi tak jsem byl teď u auta, standby jde nastavit max. na 60 minut. Měla by to být PX9, ale těmhle novým označením nerozumím- Zkusim přijít k autu večer, jestli to na ten standby nastavený na hodinu bude fungovat. Po 15 minutách mi to startovalo pod vteřinu. Jinak mikrofon má čistej zvuk, ale bohužel v nastavení jsem nenašel nastavení hlasitosti při hovoru přes BT, no nemám čas to teď uplně řešit. Jinak kupoval jsem tady https://www.aliexpress.com/item/4000620508095.html Vlastně tohle radio jsem chtěl vždycky, ale ne to co se dává místo 6000CD, ale ten tabletovej typ, a ten bohužel dřív Isudar nedělal, a nikdo ho neměl ve skladech EU, kromě SEICANE a SEICANE jsou zloději. Teď na mě vyskočilo tohle rádio, tak jsem to koupil, nevěděl jsem že už dělá Isudar tenhle typ.

Jinak instalace aplikací je pomalejší, ale odezva na psaní je super, normální telefony se sekají při psaní a to je mordor, samozřejmě video na youtubu to spousští třeba 7 sekund, ale to mě fakt netrápí, je to místo rádia ne tabetu, pokud bych chtěl tak nahodím mirorlink na moje POCO F2 pro, ale první co jsem z auta vyhodil byl držák telefonu :D
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8

solfan
Test driver
Test driver

Příspěvek od solfan » 10.02.2021 12:03

no nevim, ktery presne typ z toho mas, ale predpokladam, ze nejaky stred za 3500, asi tento:
Výstřižek.JPG
procesor asi nebude ani PX5, PX9 se ani neddelala.
zajimave je, ze mas radio chip 7708 a ze to facha dobre. ja ho mel, jen nevim, jaky jsme mel zosilovaci chip, tak mozna proto jsem mel spatny zvuk radia (ne signal, ten byl v poradku).
kazdopadne pises o cistem androidu - to tam nebylo nic predinstalovano, zadna nadstavba? to se mi uplne nezda, podle popisu z toho odkazu, ale mozne je u ciny ckoliv :-D

jen uplne nerozumim, co resite ty starty - no mojem starem (PX5) to vzdy startovalo na prvni pozici klicku okamzite, zadne cekani...

ale samozrejme souhlasim, a i jsem to psal, proti puvodnim zakladu je tohle parada, ma to svoje mouchy, ale jak jsem ted zase zpatky na 6000, tak je to mordor :-D
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Obrázek
Obrázek

ScorpionSX
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od ScorpionSX » 10.02.2021 12:16

hunger píše: 10.02.2021 11:28 Scrorpi tak jsem byl teď u auta, standby jde nastavit max. na 60 minut. Měla by to být PX9, ale těmhle novým označením nerozumím- Zkusim přijít k autu večer, jestli to na ten standby nastavený na hodinu bude fungovat. Po 15 minutách mi to startovalo pod vteřinu.
No, tohto som sa obával, bude to teda ešte niečo ovplyvňovať, lebo napr. tie drahšie modely s PX5/6 majú ten standby time aj deň a podobne. CPU bude asi A9 - to by tiež dávalo zmysel. Je ale zaujímavé, že napr. A-Sure má tiež A9 a tam mi predajca tvrdí, že ten standby tam je aj dlhší.

@solfan: ten štart mám na mysli presne to čo píšeš ty, s PX5 to štartuje hneď, ale keby si mal niečo slabšie/horšie, tak čakáš zakaždým kým to nabootuje ako ten úplne prvý krát. Tzn. 20-25sek. po každom štarte. To mne proste vadí. WinCE štartuje cca 10sekúnd, to je prijatelné, ale Android je v tomto pomalší - ak práve nemá ten fast boot/quick boot/rapid start - každý to volá inak.

hunger
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od hunger » 10.02.2021 12:43

Solfane, hele zvuk je OK, asi by to mohlo hrát líp, ale podle mě to hraje líp než Visteon, ono je to taky o nastavení equalizeru. Až přijede Mondeo, tak si sednu do obou a porovnám to (mondeo má i lepší repro, protože tam to SONY bylo z výroby), jako ještě se u mě projevuje efekt radosti z nový hračky, to nepopírám. Pokud už budete chtít 8jádro a 4Gb ram, tak nemá smysl kupovat toto.

Jinak výšky tam jsou basy jsou taky OK, nevim měl by tam být DSP, jakej to má vliv na kvalitu zvuku nedokážu posoudit. Rádio nechrastí zvuk je čistej, ale já jsem v tomhle nenáročnej, i když hraju na el. kytaru...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8

solfan
Test driver
Test driver

Příspěvek od solfan » 10.02.2021 14:32

jasne, jak jsem psal, ono o funguje dobre, umi to spoustu veci a clovek si to uvedomi, az kdyz se vrati zpatky do historie :-D

jen si me ted zvyklal na tuto verzi, obdelnikovou :-D
ja se fixoval na ty ovaly, jelikoztak mam ramecek, ale...
ty tlacitka moc nepouzivam, jedine co pouzivam je home. ale co by mi mozna trochu vadilo je ovaladni hlasitosti. to celkem casto sahnu po kolecku...a je na nem i mute, po zmacknuti.

ja jsi na tom s ovladanim ciste pres displej, zkus objektivne, ve srovnani s tlacitky a tak :-)
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Obrázek
Obrázek

solfan
Test driver
Test driver

Příspěvek od solfan » 10.02.2021 14:40

i kdyz ted premyslim, jestli to pasuje i na pofacelift...
mam tam sice dekor ghia, takze se to bude trosku mlatit, ale to bych mozna prekousl :-D
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Obrázek
Obrázek

hunger
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od hunger » 10.02.2021 15:29

Co se ovládání hlasitosti týče, tak kolečko je obrovská výhoda, já teda zásadně používám tlačítka pod volantem, takže jsem tohle oželel, ale ovládání za jízdy těma tlačítkama na displeji je nebezpečné, protože se člověk spíš trefí na tlačítko zpět atd. Mutování jsem si nastavil na na tlačítko pod volantem, ale nakonec to nebylo potřeba protože rádio se mutuje tlačítkem pro vypnutí a to je první, takže ho pohodlně zmáčkneš i za jízdy.

Ale teď se oprostím a jdu kritizovat - Ovládání hlasitotsti jak tlačítkem tak pod volantem nejde podržením, na každý stupen navíc musíš extra kliknout. Nefunguje hlasové ovládání, a zadávání přes google, zatím nevím proč, mikrofon normálně funguje, musís se na to podívat, ale to už zdržuje. Dodali k tomu Micro usb, ale není kam zapojit, respektive dva konektory pro usb už mám obsazeny a k čemu slouží ty dva neobsazené větší netuším. Dodávanej kabek k napájení antény a asi i cinch je krátkej, do kufru jsem to dostal, ale zatim je to tam na prasáka natlačené, nesundával jsem tapec na páých dveřích, jenom jsem to tam zatim narval průdchodkama. Doufám že zadní kamera pojede na stálé napájení, chci ji používat i bez zařazené zpátečky.
Návod obsahuje sadu keců, ale jak co zapojit je velice stručné a zmatené. Konektor antény je uplně na ... neměl dostatečně velkou díru, no dostal jsem to tam pomocí zbětšení otvoru šroubovákem a použití hrubé síly, ale zamrzí to ( ještě jsem to pro jistotu zajistil páskou. ISO konektor bylo potřeba před zacvaknutím zkontrovat, některé piny se nespojily a zatlačily se zpět. Povrch displeje není tak kluzký jak bych si představoval, ale asi tam dám pořádnou folii, tu co tam je jsem si bohužel načal při šachování s mikrofonem, ale já jsem perfektcionista.
Výkon není zázračný, na některé aplikace si prostě počkáte, ale pak fungují OK.
Ne všechny aplikace jsou kompatibilní, fungoval až druhej zvukovej rekordér
Můžete nastavit všechno, ale je to takový zmatečný a rozházený uplně všude.
Svévolně se tam pouští dvě aplikace který nefugují nějaká voice kontrol a PXZ, ta tam dokonce vyhodila plovoucí ikonku, která nešla killnout a nic nedělala, to mě naštvalo docela dost.
Suma sumárum jsem spokojen, přišlo to rychle, objednával jsem to 5. února, hezky zabalené, tváří se že i budou držet záruku, ale tomu moc nevěřím, za 160 dolarů to není risk. Ale teď upřímně neumí to nic víc než mobil až na pár kravinek a tu ukradenou navigaci IGO, takže kdybych viděl dobře na text na mobilu v držáku a měl jsem rádio s MP3, auxem nebo bluetooth, tak to neřeším, ale jakmile jedu někam jinam než na sever, abych chytal magica, nebo oldies rádio, tak prostě není co poslouchat a řekněme si upřímně, zlatej kazeťák... 10 písniček na CDčku s nebezpečnou a otravnou výměnou za jízdy je hrozná kravina.

jo a ještě se mi automaticky nepřepínal displej na noc, ale to by mělo být zase o tom stupidním nastavení, to že tam je všechno defaultně špatně je prostě naprd
jo a ta hlasitost mě při volání přes BT, to je taky špatný.
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8

solfan
Test driver
Test driver

Příspěvek od solfan » 10.02.2021 15:38

to ovládání tlačítky ještě tedy promyslím. ono zas jestli mam 7 nebo 9 palců už je asi jedno.
každopádně hezky jsi sepsal, jak to s těmi android radií funguje. Ono dát dohromady HW je jedna věc, ale vývoj je o odladěnosti a SW, a to za par tisíc korun prodejní cena nema sanci nikdo udelat. proto origo radia stoji, kolik stoji.
ta cina je proste furt o kompromisu.

kazdopadne ja bych jenom telefon nechtel, na tom radiu se mi proste libilo, ze hezky vidim navigaci, hezky vidim na pracovnich schuzkach teams, bluetoth, mp3 a dalsi (a vyuzivam cas cestou do/z prace). a taky to vypada hezky s agama launcher :-D pripadne se da rychle propjit s diag a nacist chyboce kody :-D :-D

takze zatim vyhrava to wondefoo, protoze ma IPS
https://www.aliexpress.com/item/3281425 ... 15607%2343

pokud by mel IPS i ISUDAR, tak jedno z toho vyberu. Ale zatim jeste cekam, nez se proda to stare :-D
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Obrázek
Obrázek

hunger
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od hunger » 10.02.2021 21:06

Hele to radio je těžce návykový :D teď jsem si s tím asi dvě hodiny hrál, zatímco bratr driftoval na parkovišti a vůbec jsem neměl čas bát se o auto. Jinak Škorpione bohužel rádio vydží vzhůru přesně tu nastavenou hodinu, mě to nevadí, ale je to mínus oproti ostatním.

Solfane ono jde vůbec o tu čistotu a hlavně to radio na sebe pak moc neupozorňuje, ale má to i nevýhody, rozhodně je lepší mít vstup na SD kartu a usbčko hned po ruce. No ještě loketku a budu s Focusem plně spokojen :D
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8

blackbox80
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od blackbox80 » 10.02.2021 22:00

solfan píše: 10.02.2021 08:46 blackbox80: kdyz jsi si delal nejaky prehled, jake znacky ti prisli v pohode? Dik.
hele šel jsem do toho s nulovým přehledem i nedůvěrou v čínské rádia :D(jsou to v podstatě obyčejné PCB a velmi jednoduchá konstrukce) a ovliňovala mě "reklama" kolemjdoucích, co už měla nakoupeno, která měla značný vliv, ale nakonec jsem se kvůli IPS a nepotřebě ODD vrhnul na ten Wondefoo, který nikdo ani náznakem nezmínil >> trochu mě iritoval/odrazoval i ten zastaralý design "známých" značek Boison, ISUDAR, PUMPKIN atd. s mini USB konektorem na panelu :) >> do ISUDARu jsem málem šel, ale neměli IPS a za CANBUS chtelí dalších 30 dolarů :D

úplně jednoduše jsem se prohrabal několika diskuzemi, stránkami produktů a nakonec jsem se pohrabal už v zakoupeném rádiu a došel jsem k závěru, že jsou v podstatě skoro všechny na podobném základu(HW/SW) pro mnoho různých značek a jen se tam prdne jiný tvar rámečku, aby to sedlo do konkrétního vozu (nezáleží tolik na konkrétní značce rádia) >> tady je krásně vidět, že tam "jebou" jednu image pro xx značek a modelů(nejen ford) >> Wondefoo ..na obrázku jsou Fordi, ale ve výběru je mnohem víc značek i Škodovka myslím

- co si musí člověk pohlídat CANBUS adaptér (dokonce jsem viděl na YT video od poláka co si koupil echt super a drahý PUMPKIN s fastbootem a taky mu nešlo vše jak mělo, ale v podstatě obratem mu poslali jiný CANBUS adaptér k jeho spokojenosti )

- další věc je výkon >> více lépe, ale logicky se dá fungovat i na staré šunce s WIN (hudba, rádio apod.) a proto jsem šel do nejvyšší konfigurace PX6 4GB+64GB je to myslím rockchip z roku 2016 a hlavně umí dekódovat 4k HEVC (což jen na tom displeji jedno, ale člověk nemusí řešit konverzi médií než to frkne do rádia)

- a poslední nejdůležitější věc pohlídat si jaké komponenty jsou tam osazené, protože stačí jiné typy a příjem rádia i samotná kvalita přehrávání jde k šípku >> díky bohu je na netu dost informací a dá se každá konfigurace u jednotlivých výrobců dobře posoudit :) >> tady bych si troufl tvrdit, že u nejdražích "TOP" variant u každého výrobce jsou osazené "kvalitní" komponenty(ty se dají přinejhorším přepájet za lepší), ale i tak bych si to proklepl (zrovna u mého rádia je to OK, ale byla to nejdražší varianta v nabídce)

solfan
Test driver
Test driver

Příspěvek od solfan » 10.02.2021 22:46

Jj, ja uz pri koupi prvniho prosel spostu informaci. Ale u mojeho me zaskocilo to, ze soucastky meli byt dle popisu kvalitni a nebyli 😀😀😀
Ale nerozumim tomu dizajnu...to wondefoo ma stejny dizajn, nebo ne? Myslim oval...tam toho moc nevymyslis. Snad jen isudar ma chromovane kolecka ovladani.

A Hunger, ano, je to navykove. Ja se v tom chtel furt hrabat a zkouset 😀😀😀
Ale pri nastartovanem aute, nevim jak dlouho to lze provozovat jen na baterku aniz by ji vybilo 😀
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Obrázek
Obrázek

ScorpionSX
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od ScorpionSX » 10.02.2021 22:51

hunger píše: 10.02.2021 21:06 Jinak Škorpione bohužel rádio vydží vzhůru přesně tu nastavenou hodinu, mě to nevadí, ale je to mínus oproti ostatním.
Dík za info :palec_nahoru: , jj pre mňa osobne by toto bol mínus :(
blackbox80 píše: 10.02.2021 22:00 hele šel jsem do toho s nulovým přehledem i nedůvěrou v čínské rádia :D(jsou to v podstatě obyčejné PCB a velmi jednoduchá konstrukce) a ovliňovala mě "reklama" kolemjdoucích, co už měla nakoupeno, která měla značný vliv, ale nakonec jsem se kvůli IPS a nepotřebě ODD vrhnul na ten Wondefoo, který nikdo ani náznakem nezmínil >> trochu mě iritoval/odrazoval i ten zastaralý design "známých" značek Boison, ISUDAR, PUMPKIN atd. s mini USB konektorem na panelu :) >> do ISUDARu jsem málem šel, ale neměli IPS a za CANBUS chtelí dalších 30 dolarů :D

úplně jednoduše jsem se prohrabal několika diskuzemi, stránkami produktů a nakonec jsem se pohrabal už v zakoupeném rádiu a došel jsem k závěru, že jsou v podstatě skoro všechny na podobném základu(HW/SW) pro mnoho různých značek a jen se tam prdne jiný tvar rámečku, aby to sedlo do konkrétního vozu (nezáleží tolik na konkrétní značce rádia) >> tady je krásně vidět, že tam "jebou" jednu image pro xx značek a modelů(nejen ford) >> Wondefoo ..na obrázku jsou Fordi, ale ve výběru je mnohem víc značek i Škodovka myslím

- co si musí člověk pohlídat CANBUS adaptér (dokonce jsem viděl na YT video od poláka co si koupil echt super a drahý PUMPKIN s fastbootem a taky mu nešlo vše jak mělo, ale v podstatě obratem mu poslali jiný CANBUS adaptér k jeho spokojenosti )

- další věc je výkon >> více lépe, ale logicky se dá fungovat i na staré šunce s WIN (hudba, rádio apod.) a proto jsem šel do nejvyšší konfigurace PX6 4GB+64GB je to myslím rockchip z roku 2016 a hlavně umí dekódovat 4k HEVC (což jen na tom displeji jedno, ale člověk nemusí řešit konverzi médií než to frkne do rádia)

- a poslední nejdůležitější věc pohlídat si jaké komponenty jsou tam osazené, protože stačí jiné typy a příjem rádia i samotná kvalita přehrávání jde k šípku >> díky bohu je na netu dost informací a dá se každá konfigurace u jednotlivých výrobců dobře posoudit :) >> tady bych si troufl tvrdit, že u nejdražích "TOP" variant u každého výrobce jsou osazené "kvalitní" komponenty(ty se dají přinejhorším přepájet za lepší), ale i tak bych si to proklepl (zrovna u mého rádia je to OK, ale byla to nejdražší varianta v nabídce)
Až teraz som si všimol, že to Wonderfoo nemá mechaniku :D ... holt to človek berie akosi automaticky už :D
Jo, je to tak, je to viac-menej len jedna doska so všetkým, v ktorej je nahraný špecifický FW pre daný predný panel a typ auta.

S CAN-BUS je to vždy trochu otázne keď ho potrebuješ. Na Focuse je to v podstate jedno, ale keď máš Mondeo/S-Max/Galaxy, tak tam to treba a bez funkčného CAN-BUSu je to dosť kompromis. Ale je fakt že predajca je väčšinou ochotný toto riešiť a pošle ti v rámci reklamácie správny/iný kus. Mne raz dokonca prišiel CAN-BUS pre Toyotu Prado a obratom poslali správny :D

S výkonom je to dle vkusu každého soudruha, ak ti stačí posluch hudby tak aj 2GB a 4jadro je ok, ak chceš valiť 4K filmy a prípadne ich ešte premietať dozadu na nejaký monitor a vpredu mať navi a podobne, tak určite je každé jadro a GB RAMky dobrý. Dá sa sem-tam nájsť aj model so 6GB RAM napríklad - myslím že Teyes ponúka také.

Čo sa týka jednotlivých komponentov, tak stačí viac-menej sledovať diskusie a prípadne prezrieť feedback pred kúpou ak je tam viac zákazníkov. Ak je napr. rádio tuner NXP6686 tak ten bude všade rovnaký, ale je možné, že niektorý výrobca používa iný FW a nemá dobre nastavené ladenie rádia.
Ale tiež som sa stretol aj s tým, že napr. niektoré komponenty na doske lacnejších rádií chýbajú, hoci sa vo factory settings dajú zapnúť a napríklad iný predajca ich vo svojom (drahšom) modeli má - typicky podpora iPod pri WinCE modeloch. Čiže aj na toto pozor, ak sú napríklad dva podobné modely a majú podozrivý rozdiel v cene, môže to byť aj tým - lacnejší nemusí eventuálne nejakú funkcionalitu podporovať, hoci sa to nezdá.

Odpovědět

Zpět na „Focus - rádio a muzika“