moj svokor ma dalsie riadenie, to ma plyn na lavej strane ako dalsiu paku. Takze napravo ma paku, ktora brzdi potlacenim dopredu, nalavo ma pod volantom taku mensiu paku, ktora prdiava plyn potlacenim dole a na rychlostnej pake ma tlacitko, ktore po stlaceni vytlaci spojku.
To, co si si vybral vyzera fakt super, hlavne budes moct soferovat len s jednou rukou, s druhou mozes pribrzdovat a pridavat plyn. Mne sa to tiez paci. Svokor by mal z toho urcite radost
Ale ak mozem poradit, tak si fakt daj pozor, aby ta paka nezaberala zbytocne vela miesta, lebo tym padom budes mat problem, ak budes potrebovat, aby niekto iny soferoval to auto (das si lahvicku vinka

). Z toho videa to nebolo velmi vidno, kolko miesta tam zostalo. Ja svokrove auto soferujem tak, ze musim mat pravu nohu uplne vo vzduchu bokom a plyn docahujem spickou nohy

No ale ja som zasa 190 cm hoviedko
Drzim palce, nech hlavne socialka (tusim) ma dobru naladu a schvalia ti to. No a potom rychlo vybavit kupu auta, pockat si 3 mesiace na dodavku (to budes ako ja) a mozno stihnes este nejaky letny zraz

Ako pisal zirafak, normalne sa na to tesim.