v to doufámstigi píše:Predpokladam, ze se mrknou na certifikat a merit to nebudoudriver píše:sami mi řekli že na předních u řidiče může být propustnost 70% jinak budu mít problém na STK,sice je focus s výroby trochu zatmavený,ale nejde to poznat že je to moc tmavý vepředu
na feldě jsem to měl to samé a na stk jsem problémy neměl vůbec jen chtěl vidět certifikát
Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mluvilo se o měření ze strany PČR, ale byl to pouze strašák. Nic takového se nekoná. Stále měří pouze od oka a chtějí vidět pouze certifikát. Btw. na Felicii jsem měl 80% zatmavení vepředu, stavěli mě několikrát a ani slovo. To se většinou řešily jiné věcidriver píše:v to doufámstigi píše:Predpokladam, ze se mrknou na certifikat a merit to nebudoudriver píše:sami mi řekli že na předních u řidiče může být propustnost 70% jinak budu mít problém na STK,sice je focus s výroby trochu zatmavený,ale nejde to poznat že je to moc tmavý vepředu
na feldě jsem to měl to samé a na stk jsem problémy neměl vůbec jen chtěl vidět certifikát

Takhle vypadala, ale do světa šla s OZ:
http://www.magicfol.cz/index.php?p=folio
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kdyby jsi měl čelní sklo natřené černou barvou a některým kliftonům ukázal certifikát splňující normy, tak jsou spokojeniMagic píše:....Mluvilo se o měření ze strany PČR, ale byl to pouze strašák. Nic takového se nekoná. Stále měří pouze od oka a chtějí vidět pouze certifikát. Btw. na Felicii jsem měl 80% zatmavení vepředu, stavěli mě několikrát a ani slovo.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To jo, ale na STK by to asi trochu vadilo.Skubi píše:kdyby jsi měl čelní sklo natřené černou barvou a některým kliftonům ukázal certifikát splňující normy, tak jsou spokojeniMagic píše:....Mluvilo se o měření ze strany PČR, ale byl to pouze strašák. Nic takového se nekoná. Stále měří pouze od oka a chtějí vidět pouze certifikát. Btw. na Felicii jsem měl 80% zatmavení vepředu, stavěli mě několikrát a ani slovo.![]()
![]()

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no předpokládejme, že je tam jiná sorta lidíMagic píše:To jo, ale na STK by to asi trochu vadilo.Skubi píše:kdyby jsi měl čelní sklo natřené černou barvou a některým kliftonům ukázal certifikát splňující normy, tak jsou spokojeniMagic píše:....Mluvilo se o měření ze strany PČR, ale byl to pouze strašák. Nic takového se nekoná. Stále měří pouze od oka a chtějí vidět pouze certifikát. Btw. na Felicii jsem měl 80% zatmavení vepředu, stavěli mě několikrát a ani slovo.![]()
![]()

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Konfigurátor autofolii.
http://www.trieste.cz/tonovani_skel.html
http://www.trieste.cz/tonovani_skel.html
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Miro05
- Nováček
Nazdárek, mám auto dovezené ze Švajcu, komplet zadek je hodně tonovaný fólií, bez nálepek atestu, bez osvědčení. Přes STK to protáhnu díky známému, ale obávám se kontrol (hlavně v zahraničí). Dolepit atestové nálepky údajně nelze (prý se dávají pod fólie?). Klidně si to nechám znovu potáhnout, ale nejsem si jist, zda se staré fólie dají sundat. Máte s tím někdo zkušenost?
Ford Mondeo 2.2 TDCi Titanium 114kW, 2006, Kombi
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
není pravda ,že se atesty lepí mezi fólii a sklo ,já je třeba mám nalepeny na fólii a ne meziMiro05 píše:Nazdárek, mám auto dovezené ze Švajcu, komplet zadek je hodně tonovaný fólií, bez nálepek atestu, bez osvědčení. Přes STK to protáhnu díky známému, ale obávám se kontrol (hlavně v zahraničí). Dolepit atestové nálepky údajně nelze (prý se dávají pod fólie?). Klidně si to nechám znovu potáhnout, ale nejsem si jist, zda se staré fólie dají sundat. Máte s tím někdo zkušenost?

- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Atest tam máš mít, je fuk kde přesně se "mezi"nachází.Wolf2 píše:není pravda ,že se atesty lepí mezi fólii a sklo ,já je třeba mám nalepeny na fólii a ne meziMiro05 píše:Nazdárek, mám auto dovezené ze Švajcu, komplet zadek je hodně tonovaný fólií, bez nálepek atestu, bez osvědčení. Přes STK to protáhnu díky známému, ale obávám se kontrol (hlavně v zahraničí). Dolepit atestové nálepky údajně nelze (prý se dávají pod fólie?). Klidně si to nechám znovu potáhnout, ale nejsem si jist, zda se staré fólie dají sundat. Máte s tím někdo zkušenost?

- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Miro05
- Nováček
- mansart
- Zkušený
Tak ja bych se asi možná přidal taky. taky to nějak plánuju na tuhle dobu nebo možná dřív ale to uvidím podle toho kolik bude penězMagic píše:Určitě, tohle zastřešuji já.satan píše:tak jsem skoukl vase stranky, ten vypocet ceny podle tipu vozidla je super. planuji to az na konec prazdnin, ale určitě bych jel k vam. muzu se pak domluvit přimo s tebou?Magic píše:Pokud bys měl zájem sme schopni dojet, eventuelně bys dojel k nám do Zlína. Podrobnosti dole na www.