Zamykání zevnitř
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamykání zevnitř
No já ho pomalu odřezával od tý gumy černý až sem měl obě díry kterejma se dostavas k zamku volny....ani to nepotrhas kdyz jsi trpelivej. Ale já měl ty dveře rozdělaný tolikrát a pak už nebyla trpělivost tak jsem se s tím nesral a místama to natrhnul. Ale tak zas se to přilepí z5. 

Ford Focus 1.6 16V, 74kw, r.v.99

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně mám rozebraný dveře a chtěl jsem ten mikrospínač vyřadit nejjednodušší cestou.Tj.přeštípnutím těch drátků...Bohužel,jak jsem psal,jsem SZ od Beriho s návodem smazal.Nevíte někdo které teda cvaknout???? 

- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No nevím kterej drát mas fiknout, ale vazne muzu doporucit vymenit ten spinac. Jak říkám je to práce na 2 hodinky a stálo mě to 25 korun. A funguje v pohode... 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No...Ale,to bych to musel vyndat.Tak to bych možná ještě zvládnul...Ale jak jsi to fiknul?Normálně plátkem na železo?To řízneš,abyses dostal pod plast k tomu spínači?Ten teda vyndáš....A na kontaktech má naletovaný káble?Tak to jen přeletuješ,jo?A jak se označuje?Resp.jakej koupit.Ve Slanym máme krámek,tak ať vím co mu říct.Zkusil bych ho teda koupit a pošťourat se v tom...
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já to fiknul pájkou. Je to takový jemnější. Ale dáš to i pilkou určitě. No a ten spínač...šel jsem do krámu a řekl že chci mikrospínač. Měli tři druhy...s plíškem, s plíškem a kolečkem a bez plíšku. Je to jedno pře stačí bez plíšku. Stál 25 korun. Je to asi jedno co je to zač. Jo a vlastne pajku doporucuju pře tím krásně dostaneš ven spínač pře je zatavenej v plastu a pak krásně očistíš kontakty...

- Jemar
- Zkušený
Čeká mě výměna mikrospínače v zámku dveří, je tam jen ten jeden, nebo jich je víc?
9.11.08 Mikrospínač vyměněn, zatím vše funguje naprosto dobře - návod tady a tady.
9.11.08 Mikrospínač vyměněn, zatím vše funguje naprosto dobře - návod tady a tady.
Naposledy upravil(a) Jemar dne 19.11.2008 12:38, celkem upraveno 1 x.
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
-
Ahoj Vyměnil jsem mikrospinač v zamku a ted když to zamknu tak se mi to hned samo odemkne, myslim že to tu uz nekdo psal, ale ani za boha to nemožu nejit, jestli vite co sem pohnojil tak mi pls řekněte dik
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Mám dojem že to mi taky dělalo, ale nejsem si jistej. Podle mě se ti mohlo stát že máš nějak propojený ty kabely který jsi připájel. Je potřeba je pořádně odizolovat. A nebo ho to špatně mačká. Zkusil bych zmačknout ten spínač bez pouziti zamku...jen třeba sroubovakem zmacknout a co to udělá. Když bude fungovat tak je třeba ho tam líp napasovat...když ne tak bych hledal v těch kontaktech...

- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec lidicky, mam stejny problem a po projiti ruznych vlaken jiz vim, ze chyba je v mikrospinaci. Budu se na to muset kouknout,uz me to pije krev. Jemar o par prispevku vyse vlozil nejake navody, ale pri snaze se na ne podivat mi to napise "Nejste oprávněn číst toto fórum", je to tim ze jsem zacatecnik nebo co muze byt za problem? Diky
- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Problém bude v tom, že nejsi zřejmě platící člen ale pouze registrovaný člen, proto ti některé taje a kouzla
fóra zůstávají skryty. 

- Jemar
- Zkušený
Pro registrované je ten samý návod tadyKroco02 píše:Zdarec lidicky, mam stejny problem a po projiti ruznych vlaken jiz vim, ze chyba je v mikrospinaci. Budu se na to muset kouknout,uz me to pije krev. Jemar o par prispevku vyse vlozil nejake navody, ale pri snaze se na ne podivat mi to napise "Nejste oprávněn číst toto fórum", je to tim ze jsem zacatecnik nebo co muze byt za problem? Diky
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jaha, tak to každopádně chápu.
--
Jemare, moc diky za tu alternativu!
--
Jemare, moc diky za tu alternativu!
- Skywalker
- Nováček
Takze moje zkusenost s mikrospinacem je tato. Zamek vykazuje podobne problemy jako mate vetsinou vsichni. Odemknu jen dvere ridice ostatni se otevrou po chvilce, dela to samozrejme v zavislosti na teplote. Pri zamknuti klicem ze strany spolujezdce se auto okamzite zase odemkne.
Po prestipnuti dratu k mikrospinaci a rucnim spojovanim dratku se v pohode odemyka a zamyka cele auto krome dveri ridice.
Zaver: s podezreni na mikrospinac se vyklubal vadny motorek
Po prestipnuti dratu k mikrospinaci a rucnim spojovanim dratku se v pohode odemyka a zamyka cele auto krome dveri ridice.
Zaver: s podezreni na mikrospinac se vyklubal vadny motorek

Ford Focus Kombi 1.8 TDDi r.v.1999

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, už jsem to tady kdysi psal a zase je to tady. Když je venku chladněji, tak mi auto při zmáčknutí zamknutí na DO zamkne a hned odemkne (ani blinkry neprobliknou). Zkoušel jsem je zamykat zevnitř a všiml jsem si, že když zamáčknu LOCK u řidiče, tak do zamkne a odemkne a když to samé udělám u spolujezdce, tak zůstane jen ta páčka zacvaklá a nic s neděje. Už jsem z toho nervózní, protože zatím mám vždycky možnost nechat auto v garáži a abych někde u supermarketu odpojoval baterku, tak to se mi 2x nechce. Může to být mechanická závada u spolujezdce nebo někde v elektrice ? P.S. Zadní 5. dveře na to vliv asi nemají, že? Díky

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA