ja mam 60kg tak musím premýšlat nad inými variantami

neda mi neragovatgu-staff píše:Já když jsem ho chtěl nechat namontovat, tak mně od toho v servisu známý odradil, že jednak se Fordy obecně nekradou, a druhak je to proto, že překonat imobilizér prý trvá kolem hodiny, přičemž se musí po určitých intervalech komunikovat pomocí laptopu s nějakým centrem Fordu kdesi, kde ti sdělej nějaký kody či co, prostě, že běžnou cestou (tzn. vylomit zámek, nastartovat a odjet ) se kradou minimálně (neřkuli vůbec).
to je dobry tipakumulator píše:Co ja slysel/cetl, tak vetsinou dyz vlezou do auta, tak se napichnou pres konektor na ridici jednotku pomoci nejakeho pocitace (tzv. jezka) a bezproblemu nastartuji. Na tuhle situaci je nejlepsi kompletne odpojit konektor, pomoci nehoz se da pripojit na ridici jednotku a vyvest si ho nekam uplne jinam - jen pro ucely servisu (diagnostika apod)...
A cenyPePe_tdci píše:Tak jsem byl dneska ve firmě, která se zabývá zabezpečením aut a řekli mi pár zajímavejch věcí...
V podstatě mi ho doporučili udělat..
Takže:
-když je to udělaný tou nejobyčejnější variantou, tak zloděj nehledá vypínač, ale kabel k vypínači, kterej prostě spojí a hotovo..
-dělají invertní variantu, že to funguje obráceně, spojí a nefunguje.. přesněji jsem se o to nezajímal
-dokážou to udělat takovym způsobem, že zapnu zapalování, musim zmáčknout jakejkolik jinej čudlík(např. vyhřívání okna) a pak startuju
-tahle se mi zdá nejlepší: před nastartováním musím na určité místo přiložit magnet, pak teprve nastartuju(má to tu výhodu, že to zloděj nenajde, protože to není vidět..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host