koupě forda
- masox
- Pokročilý
-
- Junior
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nevimmichael píše:Foki, někde jsem četl, že pokud se ve VIN objevý písmena O,Q,I není něco v pořádku. Víš o tom něco? Michal
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Junior
Protože:michael píše:Foki, někde jsem četl, že pokud se ve VIN objevý písmena O,Q,I není něco v pořádku. Víš o tom něco? Michal
[cite]Písmena „O“, „Q“ se automaticky převádějí na číslici „0“. Taktéž se automaticky převádějí písmena „I“, „l“ na číslici „1“. [/cite]
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
masox píše:Ono mas pravdu, ale já třeba se o tomto foru dozvěděl náhodou až už jsem měl auto domluvený a víceméně jsem sháněl nějaké informace o FF.
Chceto větší reklamu a upoutávky na http://www.ford-focus.
zase je to o penezich - inzerat do anonnce je na mesic do dvou rubrik 4000k .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Baggio
- Junior
Foki,již dva měsíce sháníme Forda focuse combi 1,6 16V.V bazaru máš nádherné ,ale pro nás nedostupné.
např.ten černý Focus combi je úžasný,ale kdyby byl tak za 200tis.Tak mě tam zítra máš.Nemáš v plánu dovést nějakého combika 1,6 16V ,alespoň rok 2000 do 195 tis.?Na stránkách Tip cars je jich dost,ale jak jim mám věřit kolik mají najeto.Dá se to poznat např.ze servisní knížky?Nejraději bych koupil auto u tebe,ale dočetl jsem se ,že s dovozem na zakázku nemáš dobré zkušenosti.

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyby byl za 200t tak bych jich koupil treba 10ksBaggio píše:Foki,již dva měsíce sháníme Forda focuse combi 1,6 16V.V bazaru máš nádherné ,ale pro nás nedostupné.např.ten černý Focus combi je úžasný,ale kdyby byl tak za 200tis.Tak mě tam zítra máš.Nemáš v plánu dovést nějakého combika 1,6 16V ,alespoň rok 2000 do 195 tis.?Na stránkách Tip cars je jich dost,ale jak jim mám věřit kolik mají najeto.Dá se to poznat např.ze servisní knížky?Nejraději bych koupil auto u tebe,ale dočetl jsem se ,že s dovozem na zakázku nemáš dobré zkušenosti.
![]()
![]()

já mám ted 5aut hotovejch a 2 se dodelavají uz jsem si pujcil abych to dodelal takze te nepotesím - musím prodat aspon 3 auta a pak budu neco kupovat .
ted to same jsem resil s michalem , mel moznost koupit r 2000 provoz 1/2001 najeto 111000 km a vyslo by to na 195000 k ale kdyz bude delat servis cca za 12000k a rozpocitas si 2 roky mladsi a hlavne 60000km min najeto tak zase o tolik treba to cerne drazsi neni .
jen pro zajimavost rozhovor z bazaru : a není to o tobe jen jsem to dneska slysel kdyz jsem se byl podivat na moje
bazarník : shaníte neco ?
zakazník : shanim focuse do 200t
B : a co by to melo byt ?
Z: nejakej nebouranej a malo najeto
B: jo bude pane v patek se zastavte a bere si kontakt
V kanclu :
B1 : mám rybu na focuse
B2 : jo a za kolik?
B1 : chce neco do dvou kil
B2 : a ty o necem vís ?
B1 : minule nam tam nabizel toho kombika
B2 : ale ten mel 200t km
B1 : to jo ale byl nebouranej a to lidi maji radi
B1 : nez tyhle bouraný a kdo by se stím furt delal
B2 : a kdy tam pojedem
B1 ja mu zavolam ze to tam je a jestli to teda bere
B2 : tak ja jdu zjistit to stoceni
B1 : vola do nemecka : halo mate tam jeste toho focuse ?
B1 : mam zakaznika - date nam ho za 4000 euro ?
B1 : vzdyt to ma hodne najeto - dobre tak to berem
B2 : je to domluveny ve ctrvrtek tam mame zajet
B1 : vola zakaznikovi : pane mame pro vas to auto
B1 : jo je pekny zachovaly mela ho zenska a jezdila s nim jen do mesta
B1 : ma to najeto asi 90000km - jo sedi to serviska bude nebojte
B2 : ty mu chces dat servísku ?
B1 : blaznís ale on by to nevzal kdyby nevedel ze ji dostane
B2 : a kde ji vezmem ?
B1 : tak mu reknem ze bude a pak se na to vyserem
a zase jeden spokojenej zakaznik ktery si koupil nebouraneho focuse a bude cekat na servisku .

co dodat - lidi se neponaučí .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jsou lidi kterym by nevadilo kdyby auto nemelo airbagy , pokud by jsi i ty patril mezi ne , tak se muzem domluvit na tom stribrnem TDCI . bez airbagu ti ho muzu dat za 205 000k . jsou zeme kam focusy chodi bez a ford dela pekne odkladací prihradky a u volantu nepoznas ze tam neni airbag . tak to muzes promyslet . ma to 64000km , a ja ho mam od r 2003 takze ty km 100% sedí . pojistka je stejna akorat servis je o 1l oleje drazsi .Baggio píše:Foki,již dva měsíce sháníme Forda focuse combi 1,6 16V.V bazaru máš nádherné ,ale pro nás nedostupné.např.ten černý Focus combi je úžasný,ale kdyby byl tak za 200tis.Tak mě tam zítra máš.Nemáš v plánu dovést nějakého combika 1,6 16V ,alespoň rok 2000 do 195 tis.?Na stránkách Tip cars je jich dost,ale jak jim mám věřit kolik mají najeto.Dá se to poznat např.ze servisní knížky?Nejraději bych koupil auto u tebe,ale dočetl jsem se ,že s dovozem na zakázku nemáš dobré zkušenosti.
![]()
![]()
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Stehnak
- Test driver
Co s neznamym autem po 100tkm?
Zdravim vsechny. Nejprve smekam pred provozovatelem techto stranek, predevsim za ochotu pomahat lidem s problemy a otazkami ve fóru. Takovy suprovy pristup se nevidi casto.
Uvazuji o koupi FF. Prochazel jsem spoustu stranek jak autobazaru tak inzeraty soukromych osob. Vytridil jsem si par aut a vsechny maji spolecne jedno - najeto kolem 100tkm (benziny 1,6/1,8 )
Jelikoz bych chtel mit "klidnejsi spani", chtel bych auto po nakupu podrobit kompletni prohlidce, popripade bych i zainvestoval do nejdulezitejsi udrzby.
Chtel bych vedet, na kolik prijde prohlidka tokovehoto typu v servisu, popripade jinde (pana Fokiho - jestli se tedy zabyvate i timto) a udrzba a vymena ceho je "nezbytna" po 100tkm a na kolik to prijde.
Dekuji za odpovedi.
Uvazuji o koupi FF. Prochazel jsem spoustu stranek jak autobazaru tak inzeraty soukromych osob. Vytridil jsem si par aut a vsechny maji spolecne jedno - najeto kolem 100tkm (benziny 1,6/1,8 )
Jelikoz bych chtel mit "klidnejsi spani", chtel bych auto po nakupu podrobit kompletni prohlidce, popripade bych i zainvestoval do nejdulezitejsi udrzby.
Chtel bych vedet, na kolik prijde prohlidka tokovehoto typu v servisu, popripade jinde (pana Fokiho - jestli se tedy zabyvate i timto) a udrzba a vymena ceho je "nezbytna" po 100tkm a na kolik to prijde.
Dekuji za odpovedi.
- Mohi
- Nováček
dekode VIN
To Ahmed: tuna mas dekoder VIN
http://focus.fordclubs.org/vyroba/dekoder_vin.php
http://focus.fordclubs.org/vyroba/dekoder_vin.php
Ford Focus 2.0i 16V HTB made2k Pacific Green

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Foki, mohl bych tě moc moc poprosit o podívání se mi na jedno VIN: WF0NXXGCDNXJ65559, v pondělí se ho chystám koupit tak abych o něm alespoň něco věděl. Mockrát dík. tadeas.ulrich@gmail.com PS. Jinak moc dík tobě i ostatním za tohle fórum, hodně mi pomohlo při výběru toho pravýho autíčka(FF vyhrál)
- Koro
- Nováček
Zdravim Vsetkych
Prave som sa zaregistroval a hned na zaciatok sa chcem vsetkym podakovat.Mam Golf
a chcem ho v najblizsich tyzdnoch vymenit za ine auto.Mojim naj favoritom bol Focus ale toto rozhodnutie malo vela otaznikov az kym som nenasiel 25.6.06 tuto stranku,ktora mi vdaka Vam pomohla moje rozhodnutie uzavriet.Presiel som ju uplne celu a stravil som tu par hodin.Chcel by som Vas este porosit o malu radu na ktoru sa uz niekto pytal ale odpoved som nenasiel.Moj tip je 1.8TDCi rok 2002.Foki pisal ze problem so vstrekom mali len prve motory.Ked chcem rok 2002 mal by byt tento problem uz ok? A dalej moja najvacsia dilema je combi vs. hatchback. Porosim o radu hatcbackarov ako ste spokojny s kufrom?Vozil v nom niekto detsky kocik? Privitam radu od kazdeho.Dakujem a tesim sa na den ked budem aj ja Focusman.

- Mike
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Prosim o radu
Ahoj, jsem tu taky novy, diky moc za tyto stranky.
Chci si taky koupit FF 1,6, Hatchbak, r.v.02, 85000km, serv.kniha, prvni majitel, vybava, cena 230 000kc.Primo od prodejce Ford je. Je to hodne nebo malo?Uvazovali byste o tom na mem miste?
Dekuji M.
Chci si taky koupit FF 1,6, Hatchbak, r.v.02, 85000km, serv.kniha, prvni majitel, vybava, cena 230 000kc.Primo od prodejce Ford je. Je to hodne nebo malo?Uvazovali byste o tom na mem miste?
Dekuji M.