Tak, my už jsme se taky konečně dostali z dovolené domů a tak proto sem píšu až teď.

Takže za nás všechny Pepanovce bych chtěla poděkovat pořadatelům za opět parádní sraz, letos kvůli počasí bohužel trochu mrtvý, ale i přes to super!
Za sebe bych chtěla říct především to, že jsem moc ráda, že jsem poznala (samozřejmě v rámci možností, protože zase nebylo tolik času na to, někoho vyloženě poznat) zase nové lidi (např. Globeho spol., Taspy a Bárta a další lidi), ale taky jsem ráda za to, že jsem opět viděla ty "staré známé", jako Kasiho, Bobana, Mošáka, Fordika a všechny ostatní.

Vážně jsem Vás všechny mooc ráda opět viděla a pokud pojedou naši i příští rok, tak já přijedu na 10000% taky.

Ještě je pár lidí, kterým bych chtěla dodatečně poděkovat (nepočítám pořadatele, těm patří největší DÍK)

Takže
děkuji:
Hvězdářovi (neznám jméno) za to, že jsem mohla spatřit noční oblohu tak trochu jinak, zblízka a že jsem viděla tak úžasně Saturn..
Fokimu za to, že si pořídil RS a já měla konečně možnost ho vidět naživo, protože už minimálně rok jsem po tom toužila a teď se mi to konečně vyplnilo
Mošákovi za vzorné hlídání
Skubiovcům a spec.
Verče za skvělou společnost na Křivce i mimo ni
Majiteli Transita, který nám konečně zajistil parádní diskotéku, na kterou jsem každý rok čekala
Juniorovi za zapůjčení grilu
Globemu a spol. za pozvání na koupák (ikdyž to nakonec neklaplo

)
A nakonec všem ostatním, kteří přispěli k tak skvělému srazu.