Začlo to vybitou baterkou,když auto stálo 14dní u dovozce a čekalo se až pošlou z D papíry.Dala se nová baterka a vše fungovalo ani ne týden.Pak jsem jednou dojel ke garáži a když jsem vypnul motor tak místo aby zůstal svítit displej,svítily ty tři kontrolky,tak jsem párkrát stlačil starovací tlačítko a přestalo to.Myslel jsem že je třeba slabá baterka v klíči a doma jsem jí vyměnil.Druhý den jsem ráno musel odemknout manuálně,auto psalo "klíč nedetekován" ale po vložení klíče do zdířky šlo auto nastartovat,ovšem při vypnutí opět svítily ty tři konrolky.Jel jsem hned do Forda,neměli čas ale elektrikář odpojil všechny ty štekry u spolujezdcových nohou,vytáhl ten bazmek s pojistkama a pohledem zkontroloval a vrátil zpět,kontrolky zhasly ale svítila furt hláška o klíči.Tu jsem odstranil doma,když jsem zjistil že jsem dal baterku do klíče obráceně

Hned jsem to šel zkusit a auto odemykalo,zamykalo,hláška zmizela,dal jsem novou baterku i do druhého klíče.Jezdil jsem další 3 dny úplně bez problémů,pak jeden den auto stálo.Ráno jsem ani neodemkl,baterka úplně mrtvá,měla 3V.Dal jsem jinou a pak jsem začal hledat a měřit ten klidovej odběr a zjistil jsem že místo uspání se zapne pseudozapalování,Podivné je že jeden den jsem vyměnil R4 za jiné a naměřil jsem po 40min 0,01-0,02A,a nic nesvítilo,tak jsem myslel že mám vyhráno ale ráno to bylo ještě dobrý a odpoledne už kontrolky svítily.V podstatě to dělá jak jsou ty vedra.Na diag jsem objednanej ve středu,pak by se měl do Forda vrátit elektrikář po dovolený,ale sere mě to,nejdelší týden v životě,to čekání.