Ono to nebude tak horký, to měl jen někdo plno řečí, jak mu to jede a ve výsledku nebude nic.qwerton píše:bych jen doplnil, že ten, kdo chce na střechu musí vjet těma vjezdama, co jsou od dálnice, pokud je někdo zvyklej parkovat jako u hypernovy, tak to není ta správná střecha.... - aby jako pak nebyl někdo zklamanej, že je tam sám![]()
jen doufám, že to nebudete chtít zkoušet na tý střeše....MartyBartos píše:Tak to je výzva, na tohle věřím, že RSko nalákám a přijedeme... Má to totiž taky poladěný, tak jsem tedy moc zvědavej, jestli by jsi mu stačil...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jj, presne tohle misto mam na mysli. ve vnitrku je to vsude znaceny cedulema jako "strecha", takze orientace by nemela byt problem. aut tam je jen par, k veceru se tam obcas schazi mistni tuzing-mladez, asi vi procteebee píše:Pánové, řeší se střecha na Chodově - bavíme se o tý nejvyšší ze který je vstup přímo do kavárny (viz. obrázek)? Jestli jo, tak není co řešit - osvětlení tam je, klídek taky (možná až intimčo), skoro nikdo tam neparkuje a kdyby pršelo, tak je na druhým konci střechy kousek parkoviště krytej,...
![]()
MartyBartos píše:Ono to nebude tak horký, to měl jen někdo plno řečí, jak mu to jede a ve výsledku nebude nic.qwerton píše:bych jen doplnil, že ten, kdo chce na střechu musí vjet těma vjezdama, co jsou od dálnice, pokud je někdo zvyklej parkovat jako u hypernovy, tak to není ta správná střecha.... - aby jako pak nebyl někdo zklamanej, že je tam sám![]()
jen doufám, že to nebudete chtít zkoušet na tý střeše....MartyBartos píše:Tak to je výzva, na tohle věřím, že RSko nalákám a přijedeme... Má to totiž taky poladěný, tak jsem tedy moc zvědavej, jestli by jsi mu stačil...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mimochodem ten známý s RSem '09 je bývalí závodník rally, tak jestli chce ještě oranžáda machrovat, tak ať si to daj někde v serpentýnách a pozná se kdo je řidič.
nějak mi nesedí ty procenta z devíti aut - ale to neva, předpokládám, že tím asi jediným, kdo sem chodí z té sestavy na fotce jsi ty?Radek 1.8 16V píše:Jj, můžete si to dát jedním šnekem nahoru a druhým dolů. Jinak koukám, že se historie cca po třech letech opakuje a bude se konat 2.tradiční OC Chodov sraz.
Akorát škoda, že z původní sestavy sem už přesně 83,3% lidí nechodí![]()
.
hele, mě to taky jede docela dobře - tak nějak seriově, ale pěkněBob Wolf píše: Budeš se divit, ale ono mi to opravdu jede![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů