na foto je čidlo na klimatronic.....romek883 píše:čau chlapi,su z toho dvojitého zamykání jeleň.Já ho tam nemám,ale někdo tu psal že by se mělo nějak aktivovat?Ale včera při montáži vyhřívání sedadel jsem zjistil že tam mám vedle kolena v palubovce asi čidlo hlídání vnitřního prostoru nebo imobilizeru ?.Tak si říkám jestli to neni alarm,ale nijak jsem ho podle fóra nezpustil a když nejde to druhé zamknutí .Na druhou stranu že by tam dávali čidlo jen tak?Tak nevím jak to zjistit.....že by servis ford?
Dvojité zamykání Focus 2
-
- Junior
Re: Dvojité zamykání Focus 2
Ford Mondeo 2,0 TDCI 6st automat, Titanium - 2010
-
- Nováček
chtěl bych zase oživit toto téma ...
mé předchozí auto bylo Mondeo (r.v.94) a dvojité zamykání tam bylo. ... Když jsem kupoval FF2, tak to byla první věc, kterou jsem kontroloval, jestli to tam je, nebo ne ... a bylo to tam (je to už 2 roky, ale jsem o tom přesvědčený)
ale teď už delší dobu pozoruju, že tuto funkci nemám aktivní ... neřešil jsem to, přece jenom to není nejdůlžitější funkce v autě ... dá se to nějak deaktivovat a znovu aktivovat? setkali jste se s tím někdy??
aktuální stav: když zmáčknu tlačítko zamknutí auta, auto se mi zamkne a jednou bliknou blinkry
myslím že to přestalo fungovat po výměně baterky v klíčku, ale jistý si opravdu nejsem
mé předchozí auto bylo Mondeo (r.v.94) a dvojité zamykání tam bylo. ... Když jsem kupoval FF2, tak to byla první věc, kterou jsem kontroloval, jestli to tam je, nebo ne ... a bylo to tam (je to už 2 roky, ale jsem o tom přesvědčený)

ale teď už delší dobu pozoruju, že tuto funkci nemám aktivní ... neřešil jsem to, přece jenom to není nejdůlžitější funkce v autě ... dá se to nějak deaktivovat a znovu aktivovat? setkali jste se s tím někdy??
aktuální stav: když zmáčknu tlačítko zamknutí auta, auto se mi zamkne a jednou bliknou blinkry
myslím že to přestalo fungovat po výměně baterky v klíčku, ale jistý si opravdu nejsem
FF2, r.v. 2007, combi
- ZaQik
- Admin
podle VINka pozname, jestli to tam opravdu je ...
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
- Adow
- Člen klubu
Máš ve výpisu "Bezpečnostní zámek skupina č.1" - já to mám taky a dvojitý zámky nemám. Ale třeba zkušenější poznají víc 

Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
- DAveDOG
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já mám podle fordzony: Bezpečnostní zámek skupina č.2 a potom ještě extra S bezpečnostním zámkem dveří. A mám dvojité zamykání. ALe musím to tlačítko zmáčknout 2x. Pokud ho zmáčknu jen jednou tak blikne taky jednou a zamkne se.
Je: Mazda 3 BM 2.0 88kW Red Soul
Byl: Ford Focus 1.6 74kW 2008 Modrá Vision
Byl: Ford Focus 1.6 74kW 2008 Modrá Vision
-
- Nováček
tak jsem se taky mrknul do "ford zony" ... témeř vše k autu opravdu sedí, jenom je tam třeba položka: "S automaticky spínanými světlomety" a to v autě nemám ... tak třeba je to podobné i s tím zámkem, něc otam píšou a něco jiného je v reálu 
no tak asi to tam ale nebude, ale mám fakt zafixované že jsem to zkoušel :/

no tak asi to tam ale nebude, ale mám fakt zafixované že jsem to zkoušel :/
FF2, r.v. 2007, combi
- Mlyeko
- Junior
s tím automatickym spinanim: mas na ovaldaci polohu AUTO? jestli ano tak to tam mas 

-
- Nováček
-
- Nováček
Focus ma v sebe otrasove cidlo ?
Chcem navodit jednu situaciu.
Autovlak Kosice - Praha. Na autach kazu vypnut alarm, lebo celou cestou im to na vagone huci ( natolko to vyzaduju, ze su schopny auto zlozit v niektorej stanici). Samozrejme na domontovanych alarmoch to nie je problem. vacsinou su solo. Ale ako to je s tovarenskym .
Samozrejme ak nie je otrasove cidlo ci priestorove ( a spadne nieco v priestore ) tak sa alarm neaktivuje. v tom pripade je bezpredmetne co pisem.
Len ma zaujima ako zatvorit auto bez aktivacie alarmu ?
Chcem navodit jednu situaciu.
Autovlak Kosice - Praha. Na autach kazu vypnut alarm, lebo celou cestou im to na vagone huci ( natolko to vyzaduju, ze su schopny auto zlozit v niektorej stanici). Samozrejme na domontovanych alarmoch to nie je problem. vacsinou su solo. Ale ako to je s tovarenskym .
Samozrejme ak nie je otrasove cidlo ci priestorove ( a spadne nieco v priestore ) tak sa alarm neaktivuje. v tom pripade je bezpredmetne co pisem.
Len ma zaujima ako zatvorit auto bez aktivacie alarmu ?
-
- Člen klubu
Nemusi byt ani problemom hukanie. Skor to, ze alarm ti vytlce baterku a potom nenastartujes.
Co viem, tak auto zamknut bez aktivacie tovarenskeho alarmu nejde. Vytiahnut poistku (?)
Co viem, tak auto zamknut bez aktivacie tovarenskeho alarmu nejde. Vytiahnut poistku (?)
-
- Nováček
Samozrejme to je tiez problem. Asi preto to chcu zhodit aby potom v koncovej stanici neriesili mrtve auto na vagonestano. píše:Nemusi byt ani problemom hukanie. Skor to, ze alarm ti vytlce baterku a potom nenastartujes.

s bonusom zatiahnuta ELEKTRONICKA rucna brzda

- ZaQik
- Admin
kdyz zamknes klicem, tak mozna zustane prostorovy alarm deaktivovany ... kdyz zamknes zevnitr a vystoupis zadnimi dvermi, tak taky
- ZaQik
- Admin
mam dotaz k typum zamku ... vim, ze existuji 3:
1. zamek s centralnim zamykanim (bez nebo s DO)
2. bezpecnostni zamek
3. dvojite zamykani
vite nekdo, v cem se lisi 2. a 3.? neni treba jeden podmnozinou druheho?
1. zamek s centralnim zamykanim (bez nebo s DO)
2. bezpecnostni zamek
3. dvojite zamykani
vite nekdo, v cem se lisi 2. a 3.? neni treba jeden podmnozinou druheho?

- Mlyeko
- Junior
Měl bych dotaz na dvojité zamykání. Jak poznám zámky dvojitého zamykání?
Myšleno vymontované z auta...
předpokládám že když to auto mělo alarm tak by to melo být s dvojitým zamykáním.
předem díky všem
Myšleno vymontované z auta...
předpokládám že když to auto mělo alarm tak by to melo být s dvojitým zamykáním.
předem díky všem