Tu sa o tom Bobesh zmienil že ho nemá a má palubák.
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... ko#p492799
to jsme na tom stejně před týdnem jsem tankoval 7 litrů tudíž ujedu 100km a na palubáku jsem měl ten den dojezd 20km po natankování to samé,po ujetí 20km,sem měl na palubáku 0km a furt sem jel,jinak najel jsem dneska 97km a myslíš že se mi kontrolka rozsvítila?ani náhodou vůbec to nechápu lidi,a když otočím klíčkem do polohy 2 tak se mi vůbec nerozsvítí hladové oko ,nerozumim tomu,dneska jsem pro jistotu jel natankovat....malond píše:Tak jsem dnes zkousel tu diagnostiku pres palubni desku a kontrolka se fakt rozsvitila. Nechapu ale teda, proc se nerozsviti, kdyz otocim klickem. Ale krome ni, se pri testu rozsvitily jeste dalsi dve kontrolky a to sice automaticka prevodovka (O/D OFF) a tempomat. Ty se take pri klicku nerozsvicuji a ani jednu z tech veci nemam.
V kolika km do dojezdu se vam rozsvicuje kontrolka? Ja ji jeste svitit nevidel a podle palubaku jsem mel do dojezdu napr. 30km
myslíš si,kdybych si koupil novej plovák že problémy zmizí?malond píše:Nejlepší k tomu je, když se ještě zasekne splávek a neukazuje dojezd ani palubákNaštěstí mám skoro pořád plnou nádrž, takže se toho, že by mi někde došla šťáva, nebojim, ale stejně mě to štve
Nechápu potom, na co tam ta kontrolka vůbec je
K té zelené kontrolce, měla by to být automatická převodovka.jakub.sampon píše:myslíš si,kdybych si koupil novej plovák že problémy zmizí?malond píše:Nejlepší k tomu je, když se ještě zasekne splávek a neukazuje dojezd ani palubákNaštěstí mám skoro pořád plnou nádrž, takže se toho, že by mi někde došla šťáva, nebojim, ale stejně mě to štve
Nechápu potom, na co tam ta kontrolka vůbec je
edit://
Tak jsem dneska na chvili uvedl své auto do servisního režimu,a nechal jsem si rozsvítit všechny kontrolky na palubce a ejhle! tzv"hladové oko" mám na palubce,takže dle mého amatérského názoru neni hold zapojeno...jinak by svítilo když bych měl dojezd jen 30km co si myslíte ostatní? Jinak ještě se chci zeptat neví někdo k čemu slouží ta zelená kontrolka?jak je u ní ten bílí otazník na obrázku?díky! Jinak nechápu proč se mi nerozsvítila kontrolka dveří+ kontrolka pásu řidiče...
PS:když by někdo chtěl dát auto do servisního režimu a též zkontrolovat všechny kontrolky napište
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů