fabka nic ale posadka si ten kopec zmakne po svýchalexino píše:j
Btw dneska sem nekde videl nabidku na Fabii Combi s 1.2 HTP, sem si rikal ze bych docela chtel videt co takovy auto kdyz se nedejboze trosku nalozi, udela v nejakym kopci![]()
![]()

fabka nic ale posadka si ten kopec zmakne po svýchalexino píše:j
Btw dneska sem nekde videl nabidku na Fabii Combi s 1.2 HTP, sem si rikal ze bych docela chtel videt co takovy auto kdyz se nedejboze trosku nalozi, udela v nejakym kopci![]()
![]()
po nabidce jednoho clovicka jsem nabizel jedno za 5500 euro , v cene byla prohlidka , mel jsem moznost mit den u sebe , oprava centralu a vybehani odhlaseni a vseho ohledne prevozních SPZ . ovsem majitel si dal inzerat o neco min a tim vznikl rozdil 500 euro coz se juradeusovi nelibilo . takze z obchodu nakonec seslo . a ted otazka : je 500 euro (12000kc ) za zprostedkovani prodeje a vyrizeni vseho potrebneho a za drobny servis a kontrolu mnoho ?juradeus píše:Ahoj, nechcem otvarat dalsiu temu. Uz nejaku dobu hladam focusa na predaj a ked som nasiel konecne vhodneho, tak ho niekto stihol kupit predomnou. Tak ak by ste nahodou vedeli o nejakom na predaj, kludne mi napisterv 2002+, 1.6 benzin, najradsej nie strieborny a nie ambiente, nie kombi.V poslednej dobe(kedze sa mi nedari najst fofa do cca 6600eur) zvazujem, ze si priplatim a kupim fofo II, ktorych uz je na predaj na svk pomerne dost.
prijde mi ze lidi kalkulujou cim dal tim vic . a premysli jestli franta z vedlejsi vesnice to nema levnejsi atd atd .Gromik píše: Takže pokud chcete auto, zbytečně nekalkulujte a prostě si ho kupte
nasledovalo dopisovani , vysvetleni co je tech 500 euro souhlas teda ze navsteva plati , jenze mezitim ja jsem tomu cloveku napsal ze to pada , ze za to ten kupujici vic davat nebude , takze jsem mu hned napsal ze doslo k nedorozumeni , ze myslel ze bude neco priplacet a ze teda akce zase plati a ze chci mit auto v utery u sebe . a asi za hodinu mi napsal toto :foki píše:po nabidce jednoho clovicka jsem nabizel jedno za 5500 euro , v cene byla prohlidka , mel jsem moznost mit den u sebe , oprava centralu a vybehani odhlaseni a vseho ohledne prevozních SPZ . ovsem majitel si dal inzerat o neco min a tim vznikl rozdil 500 euro coz se juradeusovi nelibilo . takze z obchodu nakonec seslo . a ted otazka : je 500 euro (12000kc ) za zprostedkovani prodeje a vyrizeni vseho potrebneho a za drobny servis a kontrolu mnoho ?juradeus píše:Ahoj, nechcem otvarat dalsiu temu. Uz nejaku dobu hladam focusa na predaj a ked som nasiel konecne vhodneho, tak ho niekto stihol kupit predomnou. Tak ak by ste nahodou vedeli o nejakom na predaj, kludne mi napisterv 2002+, 1.6 benzin, najradsej nie strieborny a nie ambiente, nie kombi.V poslednej dobe(kedze sa mi nedari najst fofa do cca 6600eur) zvazujem, ze si priplatim a kupim fofo II, ktorych uz je na predaj na svk pomerne dost.
jen bych upozornil ze si sem dal pozadavek na 2002 za 6600euro .juradeus píše:Foki, tak sme doteraz sedeli s polovickou a ratali, preratavali aj s prihlasenim na svk, zakupenim sady zimnych pneu a vsetky tie prkotiny okolo a vysla nam nakoniec cena, ktora nam pripadla uz dost vysoka za auto rv 2002(orientacne 170000 czk). Za tu cenu sa nakoniec uz tocia na svk rocniky 03/04. Viem, ze si so mnou zabil vela casu vypisovanim atd, tak sa prosim nehnevaj ze som zabil tvoj cas. Ja som bol hrozne rad, ze naslo konecne nestrieborne auto, ktore sa nam paci, ale nakoniec ta finalna cena je fakt privysoka vzhladom na rocnik a dalsie investicie.
PS:podobne auto, 12/2002,trend s 8ks alu diskov bolo u nas za 165000sk(150k czk), bohuzial kupec pred nami ho kupil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů