Ale ako pozorovatel by som sa zucastnil rad, len musim najst nejaku obet co ma odveze

Ak sa taky niekto najde... Slubujem ze pridem triezvy

hm... ze by som zobral aj ja deti? ale to si nezajazdim, bo su ako lepidlomehturt píše:ja sa budem kludne pozeratak pridem tak aj s +1 a +1/2
Tak ideme do toho? Len Ty a ja (hned ako sa sivy blesk vrati zo servisu)? http://www.uzisito.sk/SKOLA-SMYKU_g305.htmlAnndy píše: ... Ja uz dlho uvazujem, ze si zaplatim nejaku "skolu smyku" ako sa to ludovo vola. Ale v SR je to problematicke.
super duper, este bude ale treba domysliet niektore veci -> napr. 2.2. test rychlosti reakcie vodica. Ak ratame so zotrvacnostou sacku, musime zabezpecit, ze 1) insturktor drzi a pusta sacok z rovnakej vysky, ako je sacok umiestneny na doske 2) vzdialenost h. bude skreslena, pretoze sacok od udalosti po dopad na zem preletel zotrvacnostou urcitu vzdialenostvcedula píše:Organizujem skolu zdokonalovania jazdy.
Tu je zatial dokument s pripravovanym programom.
Dokument zatial nie je kompletny, pracuje sa na nom.
--------------------------------------------------
.....
vcedula píše: ... Len zacinam mat obavu, ci nas tam nebude az prilis vela...
![]()
... Toto je predpremiera ...
jj, protoze i sacek od instruktora v dobe pusteni ma rychlost rovnajici se rychlosti auta, takze v zavislosti na vysce, ze ktere je sacek pusten na zem a v zavislosti na hmotnosti vody v sacku se tato vzdalenost da vypocitatgeorgi69 píše:super duper, este bude ale treba domysliet niektore veci -> napr. 2.2. test rychlosti reakcie vodica. Ak ratame so zotrvacnostou sacku, musime zabezpecit, ze 1) insturktor drzi a pusta sacok z rovnakej vysky, ako je sacok umiestneny na doske 2) vzdialenost h. bude skreslena, pretoze sacok od udalosti po dopad na zem preletel zotrvacnostou urcitu vzdialenost
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů